Főoldal Filmek A John Wick 4. után Donnie Yen szívesen csinálna egy spinoffot Caine-nel a főszerepben
Filmek

A John Wick 4. után Donnie Yen szívesen csinálna egy spinoffot Caine-nel a főszerepben

A John Wick 4. egyik legjobb mellékszereplője volt Caine, aki akár saját filmet is kaphat a jövőben.

467
John Wick: 4. felvonás

Nem ez lenne az első alkalom, amikor a franchise egyik mellékszereplőjére koncentrálnak, hiszen a John Wick: 3. felvonás – Parabellum egyik mellékszereplőjének filmjét jövőre fogják bemutatni, s a negyedik rész lezárása után úgy tűnik, hogy mások is szerepet kaphatnak a jövőben. A negyedik rész egyik legnagyobb figurája Donnie Yen karaktere volt, akit valószínűleg szívesen megnéznénk egy saját filmben.

Donnie Yen, aki a Lionsgate John Wick: 4. felvonás című filmjében Caine-t, a vak bérgyilkost alakítja, most arról beszélt, hogy szívesen visszatérne egy olyan filmben, amiben ő játszaná a főszereplőt. A Varietynek adott interjújában Yen úgy fogalmazott, hogy “szívesen csinálnék egy ‘John Wick’ spinoffot, amelynek középpontjában Caine állna”. Amikor az újságíró visszakérdezett, hogy tárgyalásokra sor került-e már, a színész csak annyit felelet: “Hollywoodban mindig vannak ‘tárgyalások'”.

Az időbeosztás jelenti az egyik legnagyobb akadályt, hogy elkészüljön a film, ugyanis feleségével egy médiavállalatot vezet Kínában. A Lionsgate részéről egyelőre nem hallottunk szándékot, hogy Yen főszereplésével egy másik spin-off készüljön, de ez még nem jelent semmit, hiszen a stúdió zöld utat adott néhány másik projektnek. Ezek közé tartozik a Ballerina című spinoff-film Ana de Armas főszereplésével, valamint egy The Continental nevű sorozat, amelyet a Peacock streamingszolgáltatóval kötöttek.

Túl sokat nem tudunk egyik készülő projektről sem, azt leszámítva, hogy a Ballerina középpontjában de Armas karaktere áll majd, aki bosszút áll a családja meggyilkolásáért, a The Continental című sorozat pedig előzményfilmként szolgál majd, amit egyébként Budapesten forgattak. Hivatalos premierdátumot egyik projekt sem kapott még, de néhány napja felröppentek olyan hírek, hogy a Ballerina valamikor 2024 nyár végén vagy őszén jöhet.

John Wick: 4. felvonás
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

John Wick: 4. felvonás
Filmek

Donnie Yen visszatér a John Wick új spinoff-filmjében

Újabb fejezettel gazdagodik a bérgyilkosok világa.

John Wick: 4. felvonás
Filmek

John Wick belépett az egymilliárd dolláros franchise-ok táborába

John Wick a legnagyobb filmcímek között találta magát.

007 Nincs idő meghalni
Filmek

Kitűzték az Ana de Armas főszereplésével érkező John Wick spin-off, a Ballerina premierdátumát

Pontos megjelenési időpontot kapott a Ballerina, a John Wick első spinoffja.