Főoldal Filmek Az Avatar: A víz útja legújabb képe felfedte, Stephen Lang karakterét, és az is kiderült, hogyan maradhatott életben
Filmek

Az Avatar: A víz útja legújabb képe felfedte, Stephen Lang karakterét, és az is kiderült, hogyan maradhatott életben

Nagyobb, kékebb és dühösebb lesz Stephen Lang a folytatásban.

386
Avatar
Forrás: 20th Century Studios

Sigourney Weaverrel ellentétben, aki új szerepet játszik az Avatar: A víz útja című filmben, Stephen Lang Quaritch korábbi szerepében tér vissza, annak ellenére, hogy az első filmben meghalt. Az Empire magazin szerint Quaritch úgy maradhatott életben, hogy tudatát feltöltötték egy új Na’vi avatár testébe.

Stephen Lang beszélt arról a magazinnak, hogy visszatér Quaritch szerepében James Cameron Avatar: A víz útja című filmjében, és azt is elárulta, hogy mire számíthatunk Quaritch-től a folytatásban.

Nagyobb, kékebb és dühösebb. De talán lesz benne egy kis alázat is. Ha két na’vi-nyílvesszőt kapsz a mellkasodba, az valamilyen hatással lesz rád. Mindig is olyan karakter volt, aki egyenes vonalban mozgott a megfelelő szögben. De most olyan hajlékony, mint amilyenek csak lehetnek. Ugyanolyan ravaszul és vadul tud mozogni, mint bármelyik Na’vi.

Stephen Lang

A leíráshoz az Empire jóvoltából kaptunk egy új képet is bemutatott Stephen Lang Quaritch-járól.

Quaritch való visszatérésével az RDA is visszatér az Avatar folytatásában. Az RDA központját állítólag egy Bridgehead nevű városban állítják fel, ahol 3D-nyomtatóval tömérdek fegyvert gyártanak, miközben tovább rombolják Pandora élővilágát, óceánjait. Az Avatar producere, Jon Landau a következőket mondta az RDA visszatéréséről:

Egy armadával térnek vissza, hogy visszaszerezzék az elvesztett drága kincset. Ez az RDA célja. A Pandoráért vívott háború még csak most kezdődik.

Jon Landau

Az Avatar: A víz útja több mint egy évtizeddel az első film eseményei után játszódik, és Sully és családja (Jake, Neytiri és gyermekeik) történetét meséli el, a gondokat, amelyekkel szembetalálják magukat, hogy milyen távolságokat képesek megtenni egymás biztonsága érdekében, a csatákat, amelyeket az életben maradásért vívnak, és milyen tragédiákat élnek át.

A filmet írta és rendezte James Cameron, Josh Friedman társíró, a főbb szerepekben Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, Giovanni Ribisi és Kate Winslet látható.

Az Avatar 2. része 2022. december 16-án kerül a mozikba. Az Avatar 3. rész forgatása már tavaly szeptemberben befejeződött, a film 2024. december 20-án, az Avatar 4.2026 decemberében, az Avatar 5. pedig 2028 decemberében kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Avatar: A víz útja
Filmek

Kiderült, mikortól streamelhető az Avatar: A víz útja a Disney+-on és a megújult HBO Maxen

Néhány hét, és két nagy streamingszolgáltató kínálatában is elérhető lesz az Avatar:...

Avatar: A víz útja
FilmekBREAKING

Kiderült, hogy az Avatar: A víz útja mikor fog megjelenni digitális formátumban

Már csak néhány hét, és otthon a tévé képernyőjén is nézhető lesz...

Avatar: A víz útja
Filmek

Az Avatar: A víz útja VFX csapata elárulta, hogy mindössze két jelenet volt, amit CGI nélkül rögzítettek

A VFX-művészek elárulták, melyik két jelenetnél nem használtak számítógépes effekteket.