Főoldal Filmek Rá sem lehet ismerni Sigourney Weaver karakterére az Avatar: A víz útja című filmben
Filmek

Rá sem lehet ismerni Sigourney Weaver karakterére az Avatar: A víz útja című filmben

Jake és Neytiri fogadott gyerekét játssza majd Sigourney Weaver a folytatásban.

543
Avatar
Forrás: 20th Century Studios

Amikor bejelentették, hogy Sigourney Weaver visszatér James Cameron Avatar című filmjének folytatásában, sokan találgatták, hogy milyen szerepet fog játszani, mivel az első részben az Avatar programa vezető orvosát alakította, és Dr. Grace Augustine meghalt a filmben. Végül az Empire magazin exkluzív kiadásában Weaver egy új fotó mellet felfedte, hogy milyen karaktert fog alakítani az Avatar: A víz útja című folytatásban.

Weaver az Empire magazinnak elárulta, hogy a filmben egy Kiri nevű tinédzser alakít majd, aki Jake Sully (Sam Worthington) és Neytiri (Zoe Saldaña) örökbefogadott lánya. “Azt hiszem, nagyjából mindannyian emlékszünk arra, mit éreztünk kamaszként” – mondta Weaver az Empire magazinnak adott exkluzív interjújában. “Én biztosan emlékszem. Tizenegy évesen 177 centi vagy 180 centi voltam. Határozottan éreztem, hogy Kiri sokszor kínosan érezné magát. Keresi azt, hogy ki is ő valójában. Nagyon örültem, hogy Jim ezt a kihívást adta nekem”.

Egy új kép is napvilágot látott, amely még rejtélyesebbé teszi a karaktert, és ami arra utal, hogy Kiri valamiféle kapcsolatban lesz Grace-szel. A képen Kiri egy laborban látható és egy monitort szemlél, amelyen Grace felvétele látható. Annak ellenére, hogy biológiailag nem áll rokonságban Jake-kel és Neytirivel, úgy tűnik, hogy Kiri olyan emberi vonásokkal rendelkezik, amivel a Na’vik nem, mint például a szemöldök.

avatar 2 sigourney weaver empire

Mivel egyértelmű a kapcsolat a két karakter között, ráadásul mindkettőt ugyanaz a színész játssza, a rajongók csak találgatni tudnak, hogy Kiri milyen nagy szerepet fog játszani a történetben. A karakter az Empire magazin előfizetői exkluzív címlapján is szerepel majd, miközben felfedezi Pandora csodás tengeri élővilágát.

Az Avatar: A víz útja lesz Weaver és James Cameron rendező harmadik közös munkája, miután A bolygó neve: Halálban Ellen Ripley-t, az első Avatar-filmben pedig Grace-t alakította. Weaver mellett Stephen Lang is visszatér a második filmben valamilyen formában, mint Miles Quaritch ezredes, aki felelős volt Grace haláláért. Weaver karakteréhez hasonlóan Quaritch is meghalt az eredeti filmben, ami további találgatásokhoz vezetett.

Az Avatar 2. része 2022. december 16-án kerül a mozikba. Az Avatar 3. rész forgatása már tavaly szeptemberben befejeződött, a film 2024. december 20-án, az Avatar 4.2026 decemberében, az Avatar 5. pedig 2028 decemberében kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

A Mandalóri és Grogu
Filmek

Sigourney Weaver csatlakozhat A Mandalóri és Grogu szereplőgárdájához

A színésznő egy újabb franchise-ban is meghódíthatja a csillagokat.

Avatar: A víz útja
Filmek

Milyen technológiákat használtak az Avatar: A víz útja készítésénél?

Az Avatar: A víz útja forradalmi újításokat hozott a vizuális effektek készítésében.