Főoldal Filmek Michael Keaton a The Flash után az HBO Max készülő új DC Comics filmjében is Batman lesz
Filmek

Michael Keaton a The Flash után az HBO Max készülő új DC Comics filmjében is Batman lesz

A Batgirl lesz a következő évek egyik legjobban várt DC adaptációja?

429
Michael Keaton Batman

Kis túlzással lassan már két éve tudjuk, hogy Michael Keaton visszatér Bruce Wayne/Batman szerepében a The Flash című filmben, de az elmúlt időben több pletykát is olvasni lehetett, hogy ez csak a kezdet, s a jövőben más projektekben is láthatjuk az egykori Batmant. A legfrissebb hírek szerint erre az HBO Max streamingszolgáltató egyik legjobban várt DC Comics adaptációjában kerül majd sor.

A Batgirl forgatása a múlt hónapban kezdődött, és a Warner Bros. most megosztotta a frissített stáblistát és a rövid szinopszist, amin egy egészen meglepő név is szerepel. Ha pontos a lista, akkor úgy tűnik, hogy Michael Keaton Batmanje is szerepet kap az HBO Max készülő filmjében, miután először visszatér a The Flash című filmben. Korábban már hallottuk, hogy Andy Muschietti filmje a Batgirl eseményeit fogja felvezetni, így teljesen nem ért váratlanul a döntés – bár meglepő, hogy egy ilyen fontos hírről először nem az egyik nagyobb külföldi lap írt. A mostani hír megerősítheti azokat a pletykákat is, amelyek szerint Keaton alakítja a Sötét Lovagot, és ő lesz a DC Moziverzum fő Batmanje a továbbiakban.

Talán ez az idősebb Bruce Wayne lesz Leslie Grace Barbara Gordonjának mentora?

Ehhez kapcsolódó másik hír, miszerint a Flashpoint ihlette a The Flash szereplőgárdája további meglepetéseket tartogat, ugyanis az Acélember című filmből Michael Shannon és Antje Traue visszatérnek Zod tábornok és Faora szerepében.

Barbara Gordon szerepét Leslie Grace kapta. A karakterről egy koncepciós tervet már láttunk ősszel a DC FanDome alatt. Az esemény után kitudódott, hogy Az Igazság Ligája után J.K. Simmons visszatér James Gordon rendőrfőnökként, majd Brendan Fraser is csatlakozott, aki a gonosztevőt fogja játszani az HBO Max streamingszolgáltatóra érkező filmben. A sztorin az ŰrDongó című film forgatókönyvírója, Christina Hodson dolgozik, a zenén pedig a Loki stáblistájáról ismerős Natalie Holt dolgozik.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

HBO Max
Filmek

Filmek és sorozatok, amiket bemutat májusban az HBO Max

Májustól ezeket a filmeket és sorozatokat is nézhetjük az HBO Max-on.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Max
Filmek

Részletes tudnivalók a hamarosan induló Max streaming szolgáltatásról

Egy hónap múlva Magyarországon is elindul a Max - az HBO Max...