Főoldal Filmek Tom Holland elmesélte, milyen érzés volt a Pókember: Nincs hazaút forgatásán a nagy visszatérőkkel dolgozni
Filmek

Tom Holland elmesélte, milyen érzés volt a Pókember: Nincs hazaút forgatásán a nagy visszatérőkkel dolgozni

Tom Holland őszintén beszélhetett a nagy visszatérésekről a filmben.

481
Pókember: Nincs hazaút
Forrás: Marvel Studios

Hónapokon át tartó sorozatos tagadások után Tom Holland végre kitálalt, hogy milyen érzés volt megosztani a Pókember: Nincs hazaút legnagyobb visszatérőivel a közös jeleneteket. Csaknem egy éven keresztül pletykáltak és szivárogtattak, hogy Tobey Maguire és Andrew Garfield visszatérnek a Pókember szerepükben, de rajtuk kívül a Netflix Daredevil című sorozatából Charlie Cox is feltűnt még a filmben. Ezekről a közös jelenetekről mesélt most Tom Holland.

Szegény Tom Holland az év nagy részében tagadta, hogy Tobey Maguire és Andrew Garfield szerepelne a Pókember: Nincs hazaút című filmben, de most már nyilvánvalóan tudjuk, hogy hazudtak, hiszen a trilógia befejezésében a korábbi két Pókember is visszatér. A Marvel.com-nak nyilatkozva a színész végre lehetőséget kapott arra, hogy megossza gondolatait, visszaemlékezzen, amikor másik két Pókemberrel osztozkodott a képernyőn.

Tobey annyira vicces volt. Annyi kis viccünk van, ami a Tobey-val való közös munka során született. ‘Határozottan nem az apád.’ Nagyon izgatott volt, hogy visszatérhet. Látszott rajta, hogy ez nagyon sokat jelentett neki. Hogy újra felveszi a gúnyát. Hogy újra együtt vagyunk. Fantasztikus volt.

Tom Holland

Holland sok rajongó gondolatait osztja azzal, miszerint a Pókember: Nincs hazaút lehetőséget biztosított Andrew Garfield számára a befejezésre. A film egy megváltás volt a színésznek, miután A csodálatos Pókember 2. idő előtt véget vetett a pályafutásának Peter Parker szerepében.

Maga a legenda. Annyira kedves srác. Azt hiszem, ez a film volt a módja annak, hogy megbékéljen Pókemberrel. Olyan kiváltság volt vele dolgozni. Tudom, hogy ez nagyon sokat jelentett neki.”

Tom Holland

Ugyanebben az interjúban nemcsak a főhősöket, hanem a gonosztevőket is méltatta, köztük a Zöld Manót alakításáért Willem Dafoe játékát. Norman Osborn szerepében ellopta a showt, és Holland bevallotta, hogy milyen egyediséggel jelent meg a színész a forgatáson.

Soha nem dolgoztam még olyan színésszel, aki ennyi lehetőséget tudott adni a rendezőnek. Van az a beszélgetés a filmben, ahol Peter egyfajta egzisztenciális válságáról beszél. Ezt a jelenetet legalább 30-szor eljátszotta, és mindegyik más volt.

Nyilvánvalóan a forgatás ugyanolyan különleges volt Holland számára, mint a rajongóknak. Ez az első alkalom, hogy a közös munkáról beszélhetett Holland, de kíváncsian várjuk, hogy Tobey és Garfield miként nyilatkoznak a visszatérésről.

Pókember
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A franchise leghosszabb része lesz a Deadpool & Rozsomák

Kell aggódnunk, hogy bepisilünk a Deadpool & Rozsomák vetítése alatt?

Vasszív
Sorozatok

Megerősítették a Vasszív 2025-ös bemutatóját

Jövőre érkezik Riri Williams, azaz Vasszív önálló sorozata.

Daredevil
Sorozatok

9 epizóddal 2025 tavaszán jön a Daredevil: Born Again

Felére csökkentették a Daredevil: Born Again epizódjainak számát.