Főoldal Filmek [DC FanDome] Bemutatták a Batgirl első koncepciótervét, és megerősítették, Leslie Grace vörös hajjal lesz látható Barbara Gordon szerepében
Filmek

[DC FanDome] Bemutatták a Batgirl első koncepciótervét, és megerősítették, Leslie Grace vörös hajjal lesz látható Barbara Gordon szerepében

Mindenki nyugodjon meg, vörös haja lesz Barbara Gordonnak!

416
Leslie Grace Batgirl

A megannyi érdekesség és kulisszák mögötti videó mellett, amit tegnap láttunk DC FanDome második virtuális rendezvényén, kaptunk egy képet a Batgirl projekthez is. Túl sokat nem tudtunk meg a Batgirlről, eltekintve attól, hogy az HBO Max egyik saját gyártású filmje lesz és a címszereplő főszerepben Leslie Grace lesz látható.

A projekt felállása úgy néz ki, hogy a főszereplő denevérjelmezét a már említett Leslie Grace ölti magára, Christina Hodson író dolgozik a forgatókönyvön, továbbá Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezőpáros fogja filmre venni a történetet. Bár sokan többet vártak a tegnapi naptól, főleg azok után, hogy már a DC FanDome teaser poszterén jelezték Batgirlt, de igazán nagy felfedezésekkel nem szolgáltak a készítők, ugyanakkor a film készítői megerősítették, hogy Barbara Gordonnak vörös haja lesz, és Batman-szerű csuklyát visel majd. Szóval a rajongók megnyugodhatnak.

A készítők beszéltek egy kicsit a szereposztásról és a harci jelenetekről is, de úgy tűnik, hogy az HBO Max filmje a fejlesztés még nagyon korai szakaszában van, így sajnos még a jelmezt sem mutatták be a rajongóknak, de egy kis ízelítőt láthatunk a hős szereléséből az alábbi koncepciórajzon, amelyen a csuklyás lovag őrködik Gotham City felett.

A projekt körüli titkolózás érhető. Az 1990-es évek Batman-filmjein kívül nem kapott szerepet a karakter, és az nem ma volt. A Warner Bros. érzékelhetően tanult az elmúlt évek hibáiból, nem kapkodják el a projekteket, gondos és aprólékos tervezési fázis előzi meg az új filmeket és sorozatokat. Az HBO Max streamingszolgáltató nagyszerű lehetőséget biztosít a karakter újbóli bemutatására, aki a jövőben talán még a többi szuperhőshöz is csatlakozhat, bár egyelőre nem világosak a DC Moziverzum szándékai. A rövid panel során nem esett szó J.K. Simmons pletykált visszatéréséről Jim Gordon (vagy Batman) szerepében.

A film forgatókönyvén Joss Whedon kezdett dolgozni, de beletört a bicskája. Elmondása szerint nem volt képes megfelelő történettel előállni a karakterhez, ezért egy év gyötrődés után lemondott az író és rendező teendőről. Ezután az ŰrDongó című film forgatókönyvírója, Christina Hodson vette kézbe a sztorit, aki korábban is dolgozott már DC adaptáción. Részben az ő tollából született a Ragadozó madarak, legutóbb pedig a The Flash szkriptjén dolgozott, szóval nem áll távol tőle a DC világa.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

HBO Max
Filmek

Filmek és sorozatok, amiket bemutat májusban az HBO Max

Májustól ezeket a filmeket és sorozatokat is nézhetjük az HBO Max-on.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Max
Filmek

Részletes tudnivalók a hamarosan induló Max streaming szolgáltatásról

Egy hónap múlva Magyarországon is elindul a Max - az HBO Max...