Főoldal Filmek Kiszivárogtatták a Black Adam ruhatárát, a főhős és Hawkman jelmezét is bemutatták
Filmek

Kiszivárogtatták a Black Adam ruhatárát, a főhős és Hawkman jelmezét is bemutatták

Valakinek kulcsa volt az öltözőszekrényhez.

449
Black Adam

A főszereplőt játszó Dwayne Johnson több alkalommal húzta a rajongók idegét, de eddig még nem fedte fel Black Adam jelmezét. A forgatás utolsó napján készült videón részleteket láttunk a főhős jelmezéből, illetve a stáb többi tagjáról, most azonban a szivárgott képeknek köszönhetően Black Adam és Hawkman jelmezét is megnézhetjük magunknak.

Az előzetesre egy picit még várnunk kell, de már arra sem olyan sokat, mert várhatóan az október a második alkalommal megrendezésre kerülő DC FanDome alatt teaser előzetest kap a DC Comics egyik új adaptációja. Akik azonban nem bírják kivárni ezt a két hetet, ők most elsők között nézhetik meg a jelmezeket. Első ránézésre Black Adam jelmeze nem sokban különbözik attól, amit Zachary Levi viselt a Shazam! című filmben, és textúrája tekintetében kifejezetten nagy hasonlóságot vélhetünk felfedezni Superman piros-kék jelmezével.

De nemcsak Black Adam teljes jelmeze szivárgott ki, hanem Hawkman sisakja is, amit Aldis Hodge fog viselni. A sisak nagyon vagány, és a páncélból is láthatunk részletet. Az eddig látottak alapján a jelmeztervezők nagyon nagy figyelmet szenteltek a karakterek élőszereplős alakjaira. Minden ruhadarab képregényhűre sikerült, mintha csak a képregényekből ragadták volna ki a szereplőket.

Egy másik képen pedig valószínűleg egy thanagari hajót látunk. A korábbi forgatási képek már kiszúrhattunk egy speci járművet, miután a film részben feldolgozza majd Hawkman eredettörténetét is.

A Szikla koncepciós terveket már villantott a filmhez, de magáról a sztoriról nem sokat tudtunk meg ezekből a rajzokból. A főszereplőt alakító Dwayne Johnson bemutatta nekünk a Justice Society of America karaktereit, akik szintén szerepet kapnak majd a filmben. Korábban megerősítést kapott, hogy a Netflix sorozatából (Csecsebecsék) ismerős Quintessa Swindell is csatlakozott a film szereplőgárdájához, méghozzá Ciklon szerepében, továbbá Noah Centineo lesz Atom Smasher, Hawkman szerepére pedig Aldis Hodge (A láthatatlan ember) pályázik jó eséllyel.

Black Adam premierjét 2022. július 29-ére datálta a Warner Bros.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.