Főoldal Sorozatok James Gunn reagált a pletykákra, hogy Bane feltűnik majd a Peacemaker-sorozatban
Sorozatok

James Gunn reagált a pletykákra, hogy Bane feltűnik majd a Peacemaker-sorozatban

Januárban érkezik a Peacemaker az HBO Max műsorára.

360
Peacemaker

Augusztus elején mutatták be itthon az The Suicide Squad című filmet, ami a tengerentúlon az HBO Max streamingszolgáltatón is elérhető volt már a megjelenés napján. Bár a film jó kritikákat kapott és a platform legnézettebb filmjei között tartják számon, de a film nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, s a gyengébb kezdés után mélyrepülésbe kezdett, s a Warner Bros. egyik legnagyobb bukása lett a jegyeladások után.

Az új Az Öngyilkos osztagban több karakter is visszatért a korábbi filmből, miközben újakat is bemutattak, John Cena által megformált Peacemakert például. Róla röviden annyit kell tudni, hogy ő az Amerika Kapitány tahó alakja DC Comics módra. A hazafias, de brutalitásról ismert karakter jövő januárban visszatér, akkor fogják bemutatni James Gunn rendezőtől a spinoff-sorozatot, ami gyakorlatilag a film folytatása lesz.

Peacemaker

Keveset tudunk a sorozatról, de pletykákat lehet olvasni a sorozatban felbukkanó DC-karakterről. Az egyik állandó visszatérő név, ami folyamatosan szóba kerül a sorozatnál, hogy Batman egyik legelvetemültebb gonosztevője, Bane is szerepelni fog a Peacemaker-sorozatban. James Gunn showrunner lelőtte a poént, mikor cáfolta ezeket a pletykákat. A direktor megjegyezte, hogy szereti Bane-t, és nem állna útjába, hogy a karakter szerepet kapjon az HBO Max sorozatában. Majd egy másik bejegyzésben megemlíti, hogy soha nem hazudott a rajongóknak, és ezután sem fog. Konkrétan megerősíti, hogy Bane nem szerepel a sorozatban, még szövege sincs.

A szereposztásról annyit tudni, hogy Cenán kívül szerepet kap még négy új név. Chukwudi Iwuji (When They See Us), aki a jelentés szerint állandó szereplője lesz a sorozatnak, eközben Lochlyn Munro (Riverdale), Annie Chang (Shades of Blue) és Christopher Heyerdahl (Togo) úgynevezett visszatérő karakterek lesznek a képernyőn. Iwuji egy Clemson Murn karaktert játszik, Larry Fitzgibbon mint Munro, Chang mint Detective Sophie Song és végül Heyerdahl kelti életre Captain Locke karaktert.

Azt már korábban megerősítették, hogy a Peacemaker 2022. január 16-án debütál az HBO Maxen. Délelőtt kiderült, hogy októberben Európa több országába is megérkezik az új streamingszolgáltató, de sajnos a magyarországi indulásra 2022-ig várnunk kell.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

HBO Max
Filmek

Filmek és sorozatok, amiket bemutat májusban az HBO Max

Májustól ezeket a filmeket és sorozatokat is nézhetjük az HBO Max-on.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Max
Filmek

Részletes tudnivalók a hamarosan induló Max streaming szolgáltatásról

Egy hónap múlva Magyarországon is elindul a Max - az HBO Max...