The Matrix Resurrections

Neo és Trinity visszatérnek az elbűvölő The Matrix Resurrections első előzetesében

Vizuálisan elbűvölő lett az új Mátrix előzetese.

Ahogy azt már tegnap megígérték nekünk, ma délután befutott az új Mátrix-film első kedvcsinálója, és ha eddig túlzottan nem lelkesedtél az új részért, akkor a negyedik rész előzetese garantáltan meghozza majd a kedved. A videóban visszatér a franchise két főszereplője, Neo és Trinity, sőt, még a fiatal Morpheust is látjuk benne, az elbűvölő akciójelenetekről már nem is beszélve.

A felvétel azzal kezdődik, hogy Keanu Reeves karaktere, Neo – akit a legutóbbi rész óta már Thomasnak hívnak – találkozik a pszichiáterével (Neil Patrick Harris), hogy megbeszéljenek néhány életszerű álmot. Thomas nem emlékszik a Mátrixra vagy korábbi életére, és meg van győződve arról, hogy biztosan megőrült.

Ezután találkozik Thomas a Carrie-Anne Moss által játszott Trinityval egy bárban, noha először nem ismerik fel egymást, még be is mutatkoznak egymásnak a kávézóban. Majd ezt követően a dolgok felgyorsulnak, kapunk néhány elbűvölő akciójelenetet, amiben főhőseink találkoznak Morpeus (Yahya Abdul-Mateen II) feltételezett fiatalabb másával, valamint egy titokzatos harcossal (Jessica Henwick), aki úgy tűnik, hogy pontosan tudja, ki is Neo valójában.

Elképesztően látványosra sikerült a teaser előzetes, mégis azt sugallja, hogy ez a film inkább egy reboot lesz, mint az eredeti trilógia közvetlen folytatása. Még mindig nem tudjuk, hogy Neo és Trinity hogyan maradhatott életben a Mátrix – Forradalmak eseményei után. Persze egy ilyennel címmel, mint a Resurrections (Feltámadás), minden bizonnyal választ kapunk majd erre a fontos kérdésre.

A főszereplőkön kívül többen is visszatérnek az előző részekből, köztük például Jada Pinkett-Smith, Daniel Bernhardt és Lambert Wilson. Nagy meglepetésre Laurence Fishburne nem tér vissza Morpheus szerepében, inkább megfiatalították a karaktert. Új belépők is akadnak bőven, Neil Patrick Harris mellett Christina Ricci, Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick, Priyanka Chopra, valamint Jonathan Groff is bemutatkozik.

A várva várt folytatást Lana Wachowski rendezte, a forgatókönyvön pedig David Mitchell és Aleksander Hermon dolgozott. Emellett Grant Hill és James McTeigue mellett producerként vesz részt a projektben. A Mátrix franchise negyedik részét 2021. december 22-én fogják bemutatni egyszerre a mozikban és az HBO Max streamingszolgáltatón.

Total
47
Shares
Previous Article
Peacemaker

James Gunn reagált a pletykákra, hogy Bane feltűnik majd a Peacemaker-sorozatban

Next Article
Pókember: Nincs hazaút

Scott Derrickson leváltásáról, és Sam Raimi rendezővel való közös munkáról beszélt Benedict Cumberbatch

Related Posts