The Matrix Resurrections

Holnap érkezik a The Matrix Resurrections első előzetese, ma pedig néhány képkockát kaptunk a filmből

Mutatjuk az első hivatalos képkockákat a filmből.

Bár a Warner Bros. augusztus végén a Las Vegas-i CinemaCon rendezvényen bemutatta az első jeleneteket a The Matrix Resurrections című sci-fi folytatásból, de a rajongók többsége még semmit sem látott a várva várt negyedik részből. A stúdió azonban tegnap megerősítette, hogy csütörtökön érkezik a nagyközönség számára is elérhető előzetes, amihez kaptunk néhány kiragadott képkockát.

Tegnap koradélután elérhetővé vált a film hivatalos weboldala, amin megerősítette, hogy holnap előzetest kapunk a filmből. A közösségi médiában közzétett video még nem az előzetes, csak egy beharangozó, azonban ha fel keresed a weboldalt, akkor a kék vagy a piros pirulák közül választva kapunk néhány ízelítőt, hogy mire készülhetünk holnap.

Ha a kéket választod, akkor Neo és Trinity szerepében láthatjuk a visszatérő Keanu Reevest és Carrie-Ann Mosst a mátrixba. A felvételek alatt alighanem Neil Pattrick Harris terapeutáját halljuk, aki valószínűleg Neóhoz beszél: Elvesztetted a képességed, hogy megkülönböztesd a valóságot a fikciótól. Ha pedig a pirosra klikkelsz, akkor Yahya Abdul-Mateen II is megfiatalított Morpheus karakteréről is lehullt a lepel. Morpeus itt arról beszél, hogy itt a pillanat, hogy megmutassák nekünk, mi a valóság.

Várhatóan nem arról a felvételről van szó, amit két hete bemutattak a CinemaConon, és minden bizonnyal többet megtudunk majd a cselekményről is. Azt már korábbról tudjuk, hogy Neo, akit most Thomasnak hívnak, nem emlékszik az eredeti trilógia eseményeire, amiből arra tudunk gondolni, hogy a főhős visszatért a Mátrixba. Trinity szerepe is egy nagy kérdés, mert a beszámolók szerint a két szereplő nem ismerte fel egymást, amikor összefutottak egy kávézóban. Morpheus szerepében pedig ahogy már pár sorral feljebb is írtuk, Yahya Abdul-Mateen II lesz látható.

A főszereplőkön kívül többen is visszatérnek az előző részekből, köztük például Jada Pinkett-Smith, Daniel Bernhardt és Lambert Wilson. Nagy meglepetésre Laurence Fishburne nem tér vissza Morpheus szerepében, inkább megfiatalították a karaktert. Új belépők is akadnak bőven, Neil Patrick Harris mellett Christina Ricci, Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick, Priyanka Chopra, valamint Jonathan Groff is bemutatkozik.

A várva várt folytatást Lana Wachowski rendezte, a forgatókönyvön pedig David Mitchell és Aleksander Hermon dolgozott. Emellett Grant Hill és James McTeigue mellett producerként vesz részt a projektben. A Mátrix franchise negyedik részét 2021. december 22-én fogják bemutatni egyszerre a mozikban és az HBO Max streamingszolgáltatón.

Total
5
Shares
Previous Article
HBO Max

Az HBO Max idén ősszel megérkezik Európába

Next Article
Fekete Özvegy

Scarlett Johansson állítólag 100 millió dollárt követelt a Disneytől a Fekete Özvegy párhuzamos terjesztése miatt

Related Posts