x
Filmek

Nagyot bukott a The Suicide Squad a pénztáraknál, mégis az HBO Max legnézettebb programja

Még a Zack Snyder: Az Igazság Ligáját sem nézték meg ennyien.

Nagyot bukott a The Suicide Squad a pénztáraknál, mégis az HBO Max legnézettebb programja
  • Publishedaugusztus 28, 2021

Augusztus elején mutatták be James Gunn rendezőtől a The Suicide Squad-filmet, ami a várakozás ellenére hatalmas bukás volt. A nagyszerű kritikák után a filmre már az első napokban sem váltottak annyian jegyet, mint az elemzők várták, majd a következő hetekben mélyrepülésbe kezdett a mozikban. Miközben a Warner Bros. nem robbantott kasszát az alkotással, addig az online bemutatott DC Comics alkotások közül erre voltak legtöbben kíváncsiak az első 17 napban.

Az Öngyilkos osztagot nemcsak a mozikban, hanem online is bemutatták már a megjelenés napján. Ami nem sikerült a jegypénztáraknál, azt visszahozták az online megtekintésekben. A The Suicide Squad olyan más szuperhősfilmeket utasított maga mögé, mint a Wonder Woman 1984 és a Zack Snyer: Az Igazság Ligája. A Samba TV mérései alapján a Deadline azt közölte, hogy James Gunn alkotására 4,7 millió háztartásban kapcsoltak az első 17 napban. Összesítésképpen a Wonder Woman 1984-et 3,9 millión nézték, míg a SnyderCutot csak 3,2 millión – utólag kiderült, sokan csak elkezdték a 4 órás filmet, de nem fejezték be. A lista élén a Mortal Kombat áll 5,5 millióval, szorosan követi a Godzilla Kong ellen 5,1 millió nézővel.

The Suicide Squad

A sok új karakter mellett néhányan visszatértek a 2016-ban bemutatott Öngyilkos osztag-filmből, köztük például Rick Flag, Harley Quinn és Bumeráng kapitány is tiszteletét teszi a folytatásban, miközben olyan új nehézfiúk csatlakoztak a csapathoz, mint John Cena Peacemaker szerepében, vagy Idris Elba Bloodsportja.

The Suicide Squad – Öngyilkos osztag 2021. augusztus 6-án debütált a mozikban és az HBO Max streamingszolgáltatón.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.