Zack Snyder: Az Igazság Ligája

A Zack Synder: Az Igazság Ligája nem volt olyan nagy sláger az HBO Maxon, mint gondoltuk, mert a nézők csak 36%-a fejezte be

Sokan nem nézték végig a filmet.

Természetesen az HBO Max nem hozta nyilvánosságra, hogy pontosan hányan nézték meg a Zack Snyder: Az Igazság Ligáját. A rendelkezésre álló információkból azt sikerült leszűrni, hogy a film mégsem volt olyan nagy sláger, mint azt sokan gondolták a premier után. A nem hivatalos számokból arra jutottak az elemzők, hogy a 4 órás filmet sokan nem fejezték be.

A Slash Film cikkében egy harmadik féltől származó statisztikára hivatkozott. A lap úgy számol, hogy a film bizonyos tekintetben jól teljesített, de nem annyira, mint azt sokan gondolták a nagy rohamtól a premier napján. A Samba TV statisztikai cég elemzése szerint csaknem 2,2 millió háztartásban indították el a filmet. A számításban annyi a csavar, hogy már azokat is beleveszik, akik legalább 5 percet megnéztek a filmből. Ha jobban szemügyre vesszük a számokat, akkor a 242 perces filmet valójában csak 800 ezren ülték végig. Ez nagyjából az amerikai háztartások 36%-kát jelenti.

A Forbes is vizsgálódott, ők azonban nem azt próbálták megbecsülni, hogy hányan nézték végig a filmet, hanem mennyi bevételt hozott a stúdiónak. A rendelkezésre álló számokból arra a következtetésre jutottak, ha az 1,48 millió új alkalmazás letöltés egyben új előfizetőt is jelent, akkor a film valószínűleg 22,2 millió (vagyis évi 266 millió) dollárt jelent. Erre az HBO Max havi $14,99-os díjából jutottak.

A Forbes és a Samba TV mellett a Bloomberg is számolt. Ők arra voltak kíváncsiak, hogy az alkalmazásnál milyen ugrást jelentett a premier. Úgy gondolják, hogy a SnyderCut az eddig legnagyobb forgalmat (letöltést) generálta az HBO Max indulása óta: 8,9 %-os növekedést mértek az alkalmazásba regisztrálók körében.

Tehát amit a számokból sikerült megtudni, nem mindenki ért a film végére, sokan elkapcsoltak róla, de ha a bevételt nézzük, akkor már nem annyira rossz a szám. Fontos kiemelni, hogy ebben nincs benne az HBO GO és más platform nézettségi adatai sem, csak az HBO Maxot vették alapul.

Zack Snyder: Az Igazság Ligája
Total
1
Shares
Previous Article
The Last of Us

Az HBO kitűzte a The Last of Us forgatás időpontját és a helyszínét is

Next Article
Supergirl

A Warner Bros. lelkesedése töretlen Supergirl mellett, a következő években mutathatják be a szólófilmet

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!