Főoldal Filmek A Zack Synder: Az Igazság Ligája nem volt olyan nagy sláger az HBO Maxon, mint gondoltuk, mert a nézők csak 36%-a fejezte be
Filmek

A Zack Synder: Az Igazság Ligája nem volt olyan nagy sláger az HBO Maxon, mint gondoltuk, mert a nézők csak 36%-a fejezte be

Sokan nem nézték végig a filmet.

172
Zack Snyder: Az Igazság Ligája

Természetesen az HBO Max nem hozta nyilvánosságra, hogy pontosan hányan nézték meg a Zack Snyder: Az Igazság Ligáját. A rendelkezésre álló információkból azt sikerült leszűrni, hogy a film mégsem volt olyan nagy sláger, mint azt sokan gondolták a premier után. A nem hivatalos számokból arra jutottak az elemzők, hogy a 4 órás filmet sokan nem fejezték be.

A Slash Film cikkében egy harmadik féltől származó statisztikára hivatkozott. A lap úgy számol, hogy a film bizonyos tekintetben jól teljesített, de nem annyira, mint azt sokan gondolták a nagy rohamtól a premier napján. A Samba TV statisztikai cég elemzése szerint csaknem 2,2 millió háztartásban indították el a filmet. A számításban annyi a csavar, hogy már azokat is beleveszik, akik legalább 5 percet megnéztek a filmből. Ha jobban szemügyre vesszük a számokat, akkor a 242 perces filmet valójában csak 800 ezren ülték végig. Ez nagyjából az amerikai háztartások 36%-kát jelenti.

A Forbes is vizsgálódott, ők azonban nem azt próbálták megbecsülni, hogy hányan nézték végig a filmet, hanem mennyi bevételt hozott a stúdiónak. A rendelkezésre álló számokból arra a következtetésre jutottak, ha az 1,48 millió új alkalmazás letöltés egyben új előfizetőt is jelent, akkor a film valószínűleg 22,2 millió (vagyis évi 266 millió) dollárt jelent. Erre az HBO Max havi $14,99-os díjából jutottak.

A Forbes és a Samba TV mellett a Bloomberg is számolt. Ők arra voltak kíváncsiak, hogy az alkalmazásnál milyen ugrást jelentett a premier. Úgy gondolják, hogy a SnyderCut az eddig legnagyobb forgalmat (letöltést) generálta az HBO Max indulása óta: 8,9 %-os növekedést mértek az alkalmazásba regisztrálók körében.

Tehát amit a számokból sikerült megtudni, nem mindenki ért a film végére, sokan elkapcsoltak róla, de ha a bevételt nézzük, akkor már nem annyira rossz a szám. Fontos kiemelni, hogy ebben nincs benne az HBO GO és más platform nézettségi adatai sem, csak az HBO Maxot vették alapul.

Zack Snyder: Az Igazság Ligája
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Lex Luthor
Filmek

A Superman: Legacy Lex Luthor szerepére bejelentkezett egy színész

Lex Luthor is szerepelni fog James Gunn készülő Superman: Legacy című filmjében.

Aquaman és az Elveszett Királyság
Előzetesek

Az Aquaman és az Elveszett Királyság új előzetesében Fekete Manta mindenkit lever, aki az útjában áll

Arthur Curry végső csatájára készül a bosszúra szomjas Fekete Manta ellen az...

Aquaman és az elveszett királyság
Filmek

Jason Momoa gyakorlatilag megerősítette, ennyi volt Aquamanként, és egy másik karaktert játszik

Az Aquaman és az Elveszett Királysággal gyakorlatilag ennyi volt ennek a franchise-nak.

María Gabriela de Faría
Filmek

María Gabriela de Faría játszhatja a Superman: Legacy főgonoszát

María Gabriela de Faría csatlakozik a DC Univerzumhoz, méghozzá James Gunn készülő...