Főoldal Sorozatok Új előzetest és posztert kapott a Marvel Studios eddigi legőrültebb kalandja, a WandaVision
Sorozatok

Új előzetest és posztert kapott a Marvel Studios eddigi legőrültebb kalandja, a WandaVision

Néhány héttel a WandaVision bemutatója előtt egy új előzetes.

733
WandaVision

Éjjel számos másik Disney+ sorozat mellett a WandaVision is szerepet kapott. Skarlát boszorkány és Vízió közös sorozata jövő év elején érkezik a szolgáltatóra, amihez már kaptunk egy előzetest ősszel, most pedig bő másfél hónappal a bemutató előtt befutott a második trailer is.

2009 után az idei év lesz az első, ami szuperhősök nélkül telik, így érthető, hogy miért várjuk annyira az első alkotást. A Marvel Studios atyaúristene legutóbb arról mesélt, hogy mit várhatunk majd a WandaVision-sorozattól, amit január elején fognak bemutatni a Disney+ streamingszolgáltatón. Már nem kell sokat várnunk a premierre, hiszen ahogy korábban megerősítették, a sorozat első részét január 15-én fogják bemutatni a képernyőn, amihez most kaptunk új posztert és egy új előzetest is. Elnézve ezeket a képsorokat, még mindig nagyon őrültnek tűnik a projekt, nem ehhez szoktunk az elmúlt 12 évben.

Bár hétpecsétes titokként őrzik a sorozat sztoriját, de az eddig látott képsorokból már kiderült, hogy Wanda egy alternatív idősíkot teremt, hogy visszahozza Víziót a halálból a Bosszúállók: Végtelen háború után, s úgy tűnik, másokat is feltámaszt a halálból. Miután a Bosszúállók: Ultron korában Higanyszál feláldozta magát, Skarlát boszorkány most őt is visszahozhatja, már ha igaz a hír. A kérdés csak az, hogy ki fogja játszani a karaktert, mert a karakterre már kaptunk utalást.

Az ősszel bemutatott előzetesben konkrét utalást kaptunk már a mutánsokra (X-Menekre), és Jamie Foxx nagy visszatérése után többen úgy gondolják, hogy Skarlát boszorkány lehet a kulcs Elektró visszatérésénél is. Wanda egyébként fontos szerepet játszik a Doctor Strange az őrület multiverzumában című folytatásban is.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események