Főoldal Előzetesek [DC FanDome] Zack Snyder bemutatta Az Igazság Ligája előzetesét, a karakterek új jelmezét és a megjelenésről is beszélt
ElőzetesekBREAKING

[DC FanDome] Zack Snyder bemutatta Az Igazság Ligája előzetesét, a karakterek új jelmezét és a megjelenésről is beszélt

Nagyszerű előzetest kapott Az Igazság Ligája rendezői változata.

547

A mai nap egyik legjobban várt eseménye alighanem Zack Snydertől Az Igazság Ligája rendezői változata volt. Miután a DC FanDome előtt szivárgott Az Igazság Ligája rendezői változat előzetese, Zack Snyder hivatalosan is bemutatta a várva-várt trailert.

Lenard Cohen előadótól a Hallelujah című számot vágták be a trailer alá, amiben rengeteg új, nagyszerű felvételt vehetünk szemügyre. Ahogy arról néhány napja már beszámoltunk nektek, a videóban valóban feltűnik néhány pillanatra DeSaad, Darkseid egyik csatlósa, maga a főellenséget is látni eredeti, félelmetes köntösében. És igen, Superman is fekete jelmezben sétál be. Nem beszélve Flashről, aki látszólag az idő mentén utazik, ahogy erre maga a rendező is tett utalást a DC FanDome alatt. Snyder tényleg nem viccelt, amikor arról beszélt, ez egy teljesen más film lesz, mint amit bemutattak a mozikban.

Kár is lenne tagadni, hogy sokkal nagyobb showra számítottunk, hiszen Snyder már napok óta tüzelte a rajongókat. Ehhez képest kaptunk egy kis beszélgetést, és egy előzetest. Azonban nem esett szó a megjelenési dátumról, továbbra is 2021 elejéről beszélnek, és a címadást sem vitték túlzásba. A Justice League: The Snyder Cut címet kapta, nem pedig a Zack Snyder’s Justice League, ahogy arról ment a fáma a napokban. Megerősítést nyert, hogy négy, egyórás vágásban jelenik meg az HBO Max streamingszolgáltatón, később a négyórás változatban is megtekinthető lesz a film. Snyder kitért arra is, hogy mi lesz azokkal a rajongókkal, ahol az HBO Max nem lesz elérhető. Nos, a rendező úgy fogalmazott, tervezik, hogy ezekben az országokban megjelentetik a filmet (mondjuk lemezes formában). Az elkövetkező hónapokban ezzel kapcsolatban majd bővebb tájékoztatást kapunk.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.