Főoldal Filmek Bukta volt a Ragadozó madarak, de jelentések szerint a Warner egy másik Harley Quinn filmen dolgozik
Filmek

Bukta volt a Ragadozó madarak, de jelentések szerint a Warner egy másik Harley Quinn filmen dolgozik

Éveken keresztül számolnak Margot Robbie karakterével.

529
Ragadozó madarak

Azzal az érdekes szituációval találta szembe magát a stúdió februárban, hogy a kritikusok világszerte elismerően nyilatkoztak a Margot Robbie főszereplésével készült Ragadozó madarak filmről, ennek ellenére a nézők nem tolongtak, hogy jegyet váltsanak a DC Moziverzum elborult női szuperhősfilmjére. Ez azonban nem vette kedvét a stúdiónak, aki jelentések szerint már dolgozik azon, hogy a The Suicide Squad után Harley Quinn rövidesen ismét visszatérjen.

Sokan úgy gondolják, hogy a rossz marketing és a helytelen cím vezetett a film bukásához, hiszen a Ragadozó madarak címe nem volt találó egy olyan karakterrel a főszerepben készült alkotásnál, ami az Öngyilkos osztag legjobb figuráját hozta vissza. Ezt később a Warner Bros. is belátta, s gyorsan Harley Quinn címre módosította több országban, de akkor már késő volt. A film a pozitív kritikák ellenére alul teljesített.

Harley Quinn jövőre biztosan ott lesz a filmvásznon James Gunn filmjében, de a DCEU Mythic értesülése szerint a stúdió már javában dolgozik Margot Robbie következő szerepén. Bár az oldal nem árult el konkrét részleteket erről a titokzatos projektről, ami akár lehet egy önálló film vagy a Ragadozó madarak árnyékában egy másik emancipációs őrült történet. Talán elkészül David Ayer rendezővel a sokat pletykált Gotham City Sirens című spin-off? Talán.

Érdekes és nagyon merész húzás lenne, ha a stúdió ezt a képregényt dolgozná fel, hiszen ez azt jelentené, hogy Harley Quinn Macskanővel és Méregcsókkal közösen lépne fel a bűnözők ellen, vagyis mivel a film jóval a The Batman eseményei után játszódna, Zoë Kravitz aligha lehetne Macskanő, ebből pedig egyenesen az következik, hogy egyszerre két iterációban is Macskanőt látnánk a filmvásznon. Nagyon merész és kockázatos húzás lenne a Warner részéről.

Ragadozó madarak
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.