Wide Screen
Image default
BRÉKING Játékok

Jövő héten bemutatkoznak a PlayStation 5 játékai

Június 4-én mindenkinek ott a helye a képernyők előtt.

Senki ne csináljon programot június 4-én estére. Ekkor jön ugyanis a Sony bemutató showja, ami a PlayStation 5 játékait illeti. Az ígéretek szerint lesznek kisebb- és, nagyobb címek, újabb és patinás fejlesztők – de ami biztos, hogy a játékipar krémjétől, a leginnovatívabb stúdióktól számíthatunk újdonságokra.

A rivális már csinált egy hasonló showt, ott third party címekkel töltötték ki a műsort. Reméljük a Sony a belsős stúdiók játékaiból is mutat majd valamit. Az adás Twitchen és YouTube-on is követhető lesz, magyar idő szerint este 10 órától.

Ami talán lényeges, hogy magáról a konzolról nem esik szó a beharangozóban, így igen valószínű, hogy azt még mindig nem láthatjuk majd. Ugyanakkor az ígéretek szerint mostantól gyakrabban jelentkezik a japán cég hasonló hírekkel, így valamikor a nyáron egészen biztosan sorra kerül ez a téma is.

Ami a PlayStation 5 kapcsán új hír, hogy épp ma derült ki, hogy a közvélemény felé az a fejlesztők felé intézett követelmény, ami szerint a július 13-a után submissionre küldött (ez a PlayStation belsős, minőség elfogadó rendszerét takarja) játékoknak már mind PS5 kompatibilisnek kell lennie. Sokan sokféleképp értelmezik a dolgot, de ez igazából jó hír. Ezek a játékok ugyanis már biztosan futni fognak az új gépen, valamint az is biztos, hogy ezáltal már egészen biztosan le vannak fektetve azok a standardek, ami alapján a visszafelé kompatibilitás működni fog. Erről többet viszont majd valamelyik hivatalos bejelentés során tudhatunk meg.

Még több a témában...

Két okból is fájhat azoknak, akik PlayStation 5-re várták a 2018-as Spider-Man-játékot

Kévés Bence Mihály

Új néven fut a The Last of Us ünnepnapja, valamilyen meglepetés is várható

Szarka Roland

Bemutatkozott Gallia a Sid Meier’s Civilization VI – New Frontier Pass részeként

Fonyódi Dávid

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat