Főoldal Filmek Nézzétek meg Fekete Özvegy alternatív halálát a Végjátékból
Filmek

Nézzétek meg Fekete Özvegy alternatív halálát a Végjátékból

Felkerült az internetre Fekete Özvegy alternatív halála a Bosszúállók: Végjátékból, és ez egészen más, mint amit a filmben láttunk.

563
Bosszúállók: Végjáték
Forrás: Marvel Studios

Felkerült az internetre Fekete Özvegy alternatív halála a Bosszúállók: Végjátékból, és ez egészen más, mint amit a filmben láttunk.

Korábban már beszéltek arról, hogy Fekete Özvegy kapott egy alternatív befejezést, de eddig nem mutatták meg ezt a felvételt, most azonban felkerült az internetre, és mindenki saját szemével nézheti meg, hogy mennyiben eltér attól a jelenettől, amit a végső vágásban láttunk. A Végjátékhoz közeledve tisztában voltunk vele, hogy néhány szeretett karaktertől elbúcsúzunk majd – ahogy erre utalt Kevin Feige többször is -, ennek ellenére sok nézőt sokkoltak a Russo fivérek, amikor Natashát feláldozták, hogy a Bosszúállók megszerezzék a Végtelen Köveket, s ezzel visszacsinálják Thanos megtizedelését.

A filmben Natasha és Clint közösen indulnak megkeresni a Lélekkövet a Vormirra, a helyre, amiről akkor még nem tudták, hogy csak úgy lehet megszerezni a kristályt, ha feláldozzák azt, akit legjobban szeretnek. A jelenet után Natasha halála sok vitát váltott ki a rajongók között, egyesek szerint Clintnek kellett volna meghalni, és egy bizonyos ponton pont ez volt a terv. Christopher Markus és Stephen McFeely, a Végjáték írói elmondták, hogy azért esett Natashára a választásuk, mert ezt gondolták megfelelő döntésnek, ez illet a karakterhez.

A felvételt maga a Disney tette közzé a Disney+ streamingszolgáltatón még tavaly, sajnos azonban mivel a világ legtöbb országában még nem elérhető a platform, így nem mindenkihez jutott el a videó. Ez az alternatív jelenet sokkal hevesebb, mint amit a végső filmben láttunk, látható hogy Clint és Natasha nemcsak egymással harcol keményebben, de Thanos serege is megjelent időközben. Natashát többször is meglövik, mielőtt a mélybe ugrik a szikláról.

A jelenet után nem kétséges, hogy végül törölték ezt, s hagyták a vágószoba padlóján, hiszen a jelenetből nemcsak hogy hatalmas erőszak árad – legyünk őszinték, teljesen feleslegesen -, de még eltörli azt az érzelmes pillanatot Clint és Nat között is. Az a pillanat jól tükrözte, hogy mennyit jelentettek egymásnak. Ehhez képest a törölt részben inkább Thanos hadseregével vannak elfoglalva, s nem tudják kimutatni érzéseiket, így a két jóbarát szívszorító pillanata egy harcmezővé változik.

Szerencsére azonban Natashát nem utoljára látták a rajongók, hiszen az önálló Fekete Özvegy-filmben visszatér idén, amit eredetileg április végén mutattak volna be, de a Disney november 5-ére tette a premiert a koronavírus-járvány miatt.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...