Főoldal Filmek Kevin Feige megerősítette, hogy teljesen új hősökkel találkozunk a Bosszúállók 4. után
Filmek

Kevin Feige megerősítette, hogy teljesen új hősökkel találkozunk a Bosszúállók 4. után

Ahogy arra számítani lehetett, a Marvel negyedik fázisa merőben más lesz a korábbiaktól, melyben új hősöket is látunk.

705

Ahogy arra számítani lehetett, a Marvel negyedik fázisa merőben más lesz a korábbiaktól, melyben új hősöket is látunk.

Kevin Feige a Marvel Studios elnöke végre elárult egyet s mást a Marvel következő évekre szóló tervéből, amiben eddig képernyőn soha nem látott új karaktereket készülnek bevonni a Marvel Moziverzumba. Az elmúlt tíz év csúcspontját az idén bemutatott Végtelen háború és a jövőre érkező Bosszúállók 4. jelenti, éppen ezért sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy mi lesz azon túl, merre megy a Marvel, de Feige megerősítette, hogy a legfontosabb dolog a franchise megújítása lesz.

Talán ez a legfontosabb dolog… Most ez a legfontosabb, és amit láttunk az elmúlt 20 filmben, különböző műfajokat, különböző hősöket, és talán olyan hősöket, akikről már hallottál, esetleg olvastál róluk képregényekben, vagy olyan hősöket, akikről még nem is olvastál. Reméljük, hogy végül bemutathatjuk nektek a következő 10 évet, amin most dolgozunk.

Olyan új hősökre célzott itt Feige, mint Eternals, vagy akár a szóba hozott Ms. Marvel is, amit állítólag a Marvel már számításba vett, és a Marvel kapitány bemutatója után ez lehet a következő nagy dobása a stúdiónak. Feige megerősítette, hogy a következő fázisban az új hősök kiemelt fontossággal bírnak.

Teljesen új és típusú hősökkel folytatjuk, erre példát már A Hangya és a Darázsban, a Fekete Párducban és a Marvel kapitányban is látunk. Kiből lehet hős, kinek kellene azzá válnia, és ezeket a különböző hősöket fogjuk látni.

Úgy tűnik, hogy a stúdió nem viccelt, mikor célzott rá, hogy sok karaktertől elbúcsúzunk a Bosszúállók 4. után, és új korszak veszi kezdetét. És azt se feledjük, hogy a Disneynek áll a mérleg nyelve, egyre közelebb kerülnek ahhoz, hogy felvásárolják a 20th Century Fox stúdiót, s ezzel rátegyék kezüket az X-Menek és A Fantasztikus Négyes jogaira. A Marvel következő filmje A Hangya folytatása lesz, amit július 26-án mutatnak be a magyar mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események