Főoldal Filmek Emily Blunt még mindig bízik benne, hogy elkészül A holnap határa folytatása
Filmek

Emily Blunt még mindig bízik benne, hogy elkészül A holnap határa folytatása

Emily Blunt, a Hang nélkül 2. főszereplője kijelentette, bízik benne, hogy Tom Cruise-zal még elkészül A holnap határa folytatása.

521
Emily Blunt

Emily Blunt, a Hang nélkül 2. főszereplője kijelentette, bízik benne, hogy Tom Cruise-zal még elkészül A holnap határa folytatása.

Ki tudja követni, hogy hányszor hallottunk már A holnap határa második részéről, aminek végső forgatókönyve talán még el sem készült, bár a rendező próbálta azt a látszatot kelteni, hogy minden sínen van, jöhet a folytatás. Aki esetleg nem ismerné a történetet: Tom Cruise főszereplésével William Cage főhősünk egy időhurokba kerül, és miután meghal, újraéli a napot, még mielőtt az idegenekkel folytatott nagy harc kezdetét venné. A harcra Emily Blunt karaktere próbálja felkészíteni, és keresik a megoldást, hogy egyszer és mindenkorra megállítsák az idegeneket.

Bár az első résszel nem robbantottak kasszát sok más hollywoodi alkotással szemben, de ahhoz elég volt, hogy elgondolkozzanak egy második részen. Több tényező is hátráltatta a projektet eddig, részben a Tom Cruise és Emiliy Blunt elfoglaltsága, részben pedig a forgatókönyv folyamatosan módosítása miatt eddig nem készült el.

A Hang nélkül 2. bemutatója előtt azonban Blunt az IndieWire lapnak úgy fogalmazott, hogy nagyon bízik a filmben, hogy a hátráltató dolgok ellenére még tető alá tudják hozni:

Blunt megjegyezte azt is, hogy fizikailag mennyire megterhelő volt az első rész munkálata, ennek ellenére nagyon szívesen visszatérne Tom Cruise és a csapat oldalán a második részre:

Abszolút odáig voltam érte. A testem félbe tört, de hajlandó lennék újra megcsinálni ezekkel a srácokkal, akiket imádok. Meglátjuk.

Az időzítés nem a legjobb, hiszen Tom Cruise éppen elfoglalt a Mission: Impossible franchise folytatásai miatt, de ha Doug Liman rendező eléggé kitartó lesz, akkor talán valóban elkészül a második rész.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...