Wide Screen
Image default
Filmek

Már biztos, hogy elkészül A holnap határa folytatása

A Warner Bros. stúdió megerősítette, hogy Tom Cruise és Emily Blunt főszereplésében készül A holnap határa folytatása.

A Deadline értesülései szerint a Warner Bros. zöld lámpát adott A holnap határa folytatásának, amit jelenleg csak Live Die Repeat and Repeat címen emlegetnek. A lap beszámolójából arra is fény derült, hogy Matthew Robinson (Lódító hódító) ragad tollat, hogy elkészítse a forgatókönyvet, amit alighanem az első részt is magáénak tudó Doug Liman (Barry Seal: A beszállító) fog filmre vinni, de minden bizonnyal a szkript írásából is kiveszi részét.

Tom Cruise és Emily Blunt színészek visszatérhetnek a második részre, előbbi William Cage őrnagy, utóbbi pedig Rita Vrataski őrmester szerepében, azonban hivatalosan csak akkor írnak alá a stúdióval, ha mindketten jóváhagyják a forgatókönyvet. Tom Cruise jelenleg a Top Gun: Maverick várva várt folytatáson dolgozik Joe Kosinski rendezővel, majd azután még az év vége előtt a már bejelentett Mission: Impossible 7. és 8. rész munkálataiba veti bele magát Chris McQuarrie rendezővel az élén. Az időzítés tehát nem a legjobb, mert ez annyit tesz, hogy A holnap határa folytatás forgatását csak valamikor jövő év végén kezdhetik, legrosszabb esetben 2021 elején.

Emily Blunt most tudta le Disneytől a Jungle Cruise forgatását, és előreláthatóan John Krasinskivel nyáron a Hang nélkül 2. forgatását kezdik, ám ettől eltekintve a következő két évre meglehetősen nyitott Blunt naptára. Csakhogy ha figyelembe vesszük, hogy Blunt Hollywood egyik legkeresettebb színésznője, előbb vagy utóbb más alkotások is felfigyelnek rá, így ha nem tudnak minél előbb megegyezni A holnap határa folytatásáról, akkor további csúszáshoz vezethet.

Még több a témában...

John Krasinski reagált arra a rajongói felvetésre, hogy ő legyen Reed Richards a Fantasztikus Négyes rebootban

Kévés Bence Mihály

Bemutatták a Hang nélkül második rész első teaser előzetesét

Kévés Bence Mihály

Tom Cruise szárnyal a Top Gun: Maverick legújabb előzetesében

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon