Főoldal Filmek Kiderült, hogy mikor kezdődik a harmadik Pókember-film forgatása
Filmek

Kiderült, hogy mikor kezdődik a harmadik Pókember-film forgatása

A Tom Holland főszereplésével készülő harmadik Pókember-film munkálatai már nyáron elkezdődnek.

565
Pókember
Forrás: Marvel Studios

A Tom Holland főszereplésével készülő harmadik Pókember-film munkálatai már nyáron elkezdődnek.

Nagy port kavart nyáron a Pókember karakter filmes jogai körül ment vita, mely értelmében a Sony Pictures kihátrált a Marvel Studios-szal kötött egyezségből, így a tárgyalások még azelőtt megrekedtek, hogy elkezdtek volna tárgyalni a folytatásról. Pedig rendkívül sikeres évet tudhat magáénak a franchise, hiszen a Pókember: Idegenben bruttó bevétele elérte az egymilliárd dollárt, ami eddig egy Pókember-filmnek sem sikerült.

Ennek értelmében a Disney elvesztette a rajongók egyik kedvenc karakterét, a falmászó nem lóghatott volna együtt a Bosszúállókkal a Marvel Moziverzumban, végül azonban sikerült új egyezséget kötni – amiben Tom Holland is nagyon fontos szerepet játszott -, minden marad a régiben, sőt, nyár végén még a harmadik részt is bejelentették, noha Kevin Feige a 4. fázis prezentációjában nem ejtett szót az önálló részről.

A Deadline értesülései szerint Tom Holland következő Pókember kalandja nyáron folytatódik, mert a lap forrásai szerint a cím nélküli Pókember-film forgatását 2020 nyarára időzítették. A harmadik részt 2021. július 16-ára időzítette a két stúdió, ami állítólag keresztbe tett egy másik projektnek. Állítólag az Uncharted adaptáció ismét rendező nélkül maradt, miután Travis Knight lemondott ütemezési gondra hivatkozva, hiszen a Sony Pictures a Pókember-film miatt kénytelen volt elnapolni a bemutatót. A projekt eddig összesen hat rendezőt vesztett, és erősen megkérdőjelezzük, hogy elkészül-e valaha Nathan Drake kalandja Sullyval.

Tom Holland Pókember
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...