Főoldal Filmek Bő három hónappal a Black Adam után mutatják be a Shazam! 2. részt
FilmekBREAKING

Bő három hónappal a Black Adam után mutatják be a Shazam! 2. részt

A Shazam! második rész elkerülhetetlen volt az első rész sikere után, de eddig a Warner Bros. hivatalosan nem erősítette meg a folytatást.

631
Shazam
Forrás: DC Studios

A Shazam! második rész elkerülhetetlen volt az első rész sikere után, de eddig a Warner Bros. hivatalosan nem erősítette meg a folytatást.

Az elmúlt napban a Warner Bros. több készülő alkotás premierét is bejelentette. Tegnap a The Flash és a Mátrix 4. filmekkel nyitotta a sort, ma pedig megerősítést nyert egy másik szuperhősfilm, a Shazam! 2. is, amit szintén 2022-ben mutatnak be a mozikban, egészen pontosan 2022. április 1-én kívánja műsorra tűzni az idei év nagysikerű DC szuperhősének következő kalandját.

Nem véletlen az időzítés, hiszen az idei évben, azaz április 3-án mutatták be az első részt, s világszerte csaknem 365 millió dollárt kasszírozott össze. Többet nem árultak el a folytatásról, de nyilvánvalóan Zachary Levi visszatér majd szuperhősjelmezében, ahogy David F. Sandberg rendező is az első rész sikere után. A forgatókönyvön pedig az első rész társszerzője, Henry Gayden dolgozhat.

Még korai lenne beszélni a Shazam! 2. sztorijáról, de tudva, hogy mindössze három hónappal a Black Adam bemutatója, 2021. december 22-e után mutatják be, s már-már elképzelhetetlennek tűnik, hogy ne lenne átjárás a két film között, s a karakterek ne keresztezzék egymás útját.

A Shazam! 2. bejelentésével együtt egy kevésbé izgalmas másik premiert is kitűztek, a Szezám utca feldolgozást, amit eredetileg 2021. június 4-én mutattak volna be, de a stúdió 2022. január 14-ére tolta el a bemutatót. Valószínűleg a megüresedett helyet egy cím nélküli projekt fogja megörökölni majd.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.