Wide Screen
Image default
Filmek

J.J. Abrams úgy véli, hogy hiba volt Az utolsó Jedik hibáiról úgy beszélni, hogy nem számít

J. J. Ambrams nemrégiben kifejtette a véleményét az Utolsó Jedik néhány hibájáról.

J. J. Abrams nemrégiben kifejtette a véleményét Az utolsó Jedik néhány hibájáról.

A Star Wars nyolcadik része az utóbbi évek egyik legkétesebb megítélésű blockbustere. Sokan üdvözítették Rian Johnson friss látásmódját, mások viszont egyenesen szentségtörésnek tartják a filmet. Felróják például a filmnek Snoke váratlan halálát, Luke hozzáállását a küldetéshez, illetve Rey szüleinek kilétét – szerencsére erre azonban válasszal szolgál majd a Skywalker kora. Nemrégiben pedig J. J. Abrams is világossá tette, hogy Johnson néhány döntésével ő sem ért egyet.

A meglepetések és az új újítások kétségtelenül bátor döntések eredményei voltak, ez a meta megközelítés hozzáadott a történethez. Másrészt viszont, a Star Wars egy esemény, az emberek nem úgy mennek el ezekre a filmekre, hogy nem számít, hogy mit fognak látni.
J.J. Abrams

Abrams ezen felül elmondta azt is, hogy az új rész forgatása során sok változtatást eszközöltek a történeten, így eshetett például Matt Smith áldozatul, aki pletykák szerint Palpatine uralkodó fiatalabb alakjában kapott volna lehetőséget, de az újraforgatások után jobbnak látták elvetni az ötletet.

A forgatás alatt átgondolunk dolgokat, sok esetben visszatérünk a korábban elvetett ötletekhez. Tudom, ez örültségnek hangzik, ám ha van egy jó ötleted, mindegy, hogy a munka melyik fázisában támad, ki kell próbálnod.

Mindezek alapján tehát úgy tűnik, hogy a Skywalker kora nagyon más lesz, mint a közvetlen előd, de hogy milyen lezárást kap az évtizedek óta tartó Skywalker-saga, az egy hét múlva kiderül.

Kritikánkat a filmről december 18-án reggel 9 órától olvashatjátok az oldalon.

Még több a témában...

J.J. Abrams gondozásában jöhet az új Constantine-film

Vigh Martin

Rian Johnson annyira nagy Pokémon Go rajongó, hogy ő rendezte a Pokémon Go Fest 2020 reklámvideóját

Kévés Bence Mihály

Rian Johnson védelmébe vette a Star Wars-előzménytrilógiát, és elmondta, miért tartja csodálatosnak

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat