Főoldal Előzetesek Magyar szinkronnal is megnézhető a következő Stephen King adaptáció, az Álom Doktor első előzetese
Előzetesek

Magyar szinkronnal is megnézhető a következő Stephen King adaptáció, az Álom Doktor első előzetese

Az idei Stephen King az AZ - Második fejezet után érkezik a Ragyogás folytatása, az Álom Doktor, aminek első előzetese magyar szinkronnal is megtekinthető.

567

Az idei Stephen King az AZ – Második fejezet után érkezik a Ragyogás folytatása, az Álom Doktor, aminek első előzetese magyar szinkronnal is megtekinthető.

A két rendkívül ígéretes Stephen King regényadaptációból egyet, az AZ – Második fejezet folytatást néhány hete már bemutattak a mozikban, de hamarosan érkezik Stanley Kubrick filmrendező Ragyogás című klasszikus folytatása, az Álom Doktor is, amihez most elkészült a magyar nyelvű szinkron is.

Az Álom Doktor 40 évvel a Ragyogás után folytatja Danny Torrance történetét, miután a fiú bámulatos módon átvészelte a Panoráma Szállót. Danny sokáig nem tudta feldolgozni a történteket, később alkoholistává vált, majd miután kigyógyult szenvedélybetegségéből, ápolóként helyezkedett el egy intézetben. Innen is kapta az „álom doktor” becenevet, hiszen különleges képességét arra használta az intézetben, hogy haldoklók fájdalmain segítsen. Egy nap azonban találkozik egy hozzá hasonló képességekkel bíró fiatal lánnyal, aki rövidesen a segítségére szorul…

Az Álom Doktor főszerepében Ewan McGregor-t (T2 Trainspotting) látjuk, míg ellenfele szerepében Rebecca Fergusson-t (Mission: Impossible – Utóhatás), aki az Igaz Kötés szekta Rose nevű vezetőjét alakítja, miközben Kyliegh Curran leendő ifjú színésztehetség Abrát, aki Torrancehez hasonlóan ő is egy „ragyogással” megáldott szereplő, de rajtuk kívül még Carl Lumbly, Zahn McClarnon, Emily Alyn Lind, Bruce Greenwood, Jocelin Donahue, Alex Essoe és Cliff Curtis is szerepelni fog az adaptációban. Ha pedig egy ilyen szereplőgárda után kétségeink merültek volna fel a film sikerével kapcsolatban, akkor a filmet az a Mike Flanagan írta-rendezte, akinek A Hill-ház kísértetei című horrorsorozatot köszönhetjük.

Az Álom Doktor november 7-én debütál a magyar mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

A mumus
Előzetesek

Új, hátborzongató előzetest kapott A mumus, a film, amit még Stephen King is ijesztőnek talált

Az idei év egyik legfélelmetesebb filmjének ígérkezik A mumus, ami alatt még...

A mumus
Előzetesek

A mumus előzetesére még Stephen King is azt mondta: nagyon ijesztő

Ezt sötétben kell megnézni! A mumus előzetesétől garantáltan becsináltok.

Tűzgyújtó
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek a Tűzgyújtó premier előtti vetítésére

Nézzétek meg Stephen King legújabb adaptációját premier előtt a mozikban.