Wide Screen
Image default
Sorozatok

Már jövőre kezdetét veheti a Ms. Marvel a Disney+ legújabb sorozata

Még csak a D23 Expón jelentették be a Ms. Marvel-sorozatot, de úgy hírlik, hogy már jövőre foroghat a Disney+ legújabb minisorozata.

Régóta pletykáltak már Kamala Khanl, azaz Ms. Marvel érkezéséről, míg végül augusztus végén Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke bejelentette a Disney saját rendezésű D23 Expóján a Marvel Moziverzum legújabb sorozatát, csak azt nem tudtuk meg, hogy mikor mutatják be a Marvel Moziverzum legújabb női szuperhősét, hiszen a stúdió ismertette a 4. fázis teljes palettáját nyáron.

Feige állítása szerint a sorozat még a tervezés korai fázisában van, azonban a Discussing Film értesülései szerint a Ms. Marvel akár már jövőre, 2020 szeptemberében foroghat. Mindez azt jelenti, hogy ismét érdemes lesz kilátogatni a San Diego-i Comic-Conra, ahol nagy valószínűséggel a sorozat főszereplőjéről is lehull a lepel. Egyébként az is kiderült, hogy a Marvel Studios egy olyan színésznőt keres a szerepre, aki korábban még nem bizonyított más szerepben.

A pakisztáni és amerikai felmenőkkel bíró Ms. Marvel 2014-ben mutatkozott be a képregények világában. A karakter képességei közé tartozik, hogy végtagjait nemcsak képes megnyújtani, de akár óriásira is képes nőni, vagy éppen zsugorodni – picit olyan ez, mint a Hangya, csak Ms. Marvelnek mindenféle eszközök nélkül is megy a dolog. Kamala Khan főhőst Carol Danvers ihlette meg, aki később eldöntötte, hogy egy ponton majd átveszi Marvel kapitánytól a szerepet, felveszi a harcot bűnözőkkel, és az emberiséget, a jót fogja szolgálni.

A főszereplő kilétét egyelőre nem fedték fel az előadáson, mint ahogy azt sem, hogy mikor tervezik bemutatni a sorozatot, de mivel a San Diego-i Comic-Conon bejelentették a teljes 4. fázist, így Ms. Marvel érkezésére valamikor 2022 után van esély – hiszen a Marvel Moziverzum 4. fázisa csak két évig tart.

Ms. Marvel

Még több a témában...

A Sony Pictures szerint Alicia Vikander tökéletes jelölt lenne erre szuperhős szerepre

Kévés Bence Mihály

[FEJTÁGÍTÓ] A Marvel most megerősíti, hogy ki is a legerősebb Bosszúálló a képregényekben

Kiss Zita

Akár ez a másik Bosszúálló is felvehette volna Vasember páncélját

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon