x
Sorozatok

Már jövőre kezdetét veheti a Ms. Marvel a Disney+ legújabb sorozata

Még csak a D23 Expón jelentették be a Ms. Marvel-sorozatot, de úgy hírlik, hogy már jövőre foroghat a Disney+ legújabb minisorozata.

Már jövőre kezdetét veheti a Ms. Marvel a Disney+ legújabb sorozata
  • Publishedszeptember 19, 2019

Még csak a D23 Expón jelentették be a Ms. Marvel-sorozatot, de úgy hírlik, hogy már jövőre foroghat a Disney+ legújabb minisorozata.

Régóta pletykáltak már Kamala Khanl, azaz Ms. Marvel érkezéséről, míg végül augusztus végén Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke bejelentette a Disney saját rendezésű D23 Expóján a Marvel Moziverzum legújabb sorozatát, csak azt nem tudtuk meg, hogy mikor mutatják be a Marvel Moziverzum legújabb női szuperhősét, hiszen a stúdió ismertette a 4. fázis teljes palettáját nyáron.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Feige állítása szerint a sorozat még a tervezés korai fázisában van, azonban a Discussing Film értesülései szerint a Ms. Marvel akár már jövőre, 2020 szeptemberében foroghat. Mindez azt jelenti, hogy ismét érdemes lesz kilátogatni a San Diego-i Comic-Conra, ahol nagy valószínűséggel a sorozat főszereplőjéről is lehull a lepel. Egyébként az is kiderült, hogy a Marvel Studios egy olyan színésznőt keres a szerepre, aki korábban még nem bizonyított más szerepben.

A pakisztáni és amerikai felmenőkkel bíró Ms. Marvel 2014-ben mutatkozott be a képregények világában. A karakter képességei közé tartozik, hogy végtagjait nemcsak képes megnyújtani, de akár óriásira is képes nőni, vagy éppen zsugorodni – picit olyan ez, mint a Hangya, csak Ms. Marvelnek mindenféle eszközök nélkül is megy a dolog. Kamala Khan főhőst Carol Danvers ihlette meg, aki később eldöntötte, hogy egy ponton majd átveszi Marvel kapitánytól a szerepet, felveszi a harcot bűnözőkkel, és az emberiséget, a jót fogja szolgálni.

A főszereplő kilétét egyelőre nem fedték fel az előadáson, mint ahogy azt sem, hogy mikor tervezik bemutatni a sorozatot, de mivel a San Diego-i Comic-Conon bejelentették a teljes 4. fázist, így Ms. Marvel érkezésére valamikor 2022 után van esély – hiszen a Marvel Moziverzum 4. fázisa csak két évig tart.

Ms. Marvel

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.