Főoldal Filmek A Joker-film rendező megerősítette, hogy Joaquin Phoenix találkozni fog-e Robert Pattinson Batmanjével
Filmek

A Joker-film rendező megerősítette, hogy Joaquin Phoenix találkozni fog-e Robert Pattinson Batmanjével

Todd Phillips rendező rávilágított arra a kérdésre, hogy Joker találkozik-e majd a jövőben Robert Pattinson alakításában Batmannel.

600
Joker
Forrás: Warner Bros.

Todd Phillips rendező rávilágított arra a kérdésre, hogy Joker találkozik-e majd a jövőben Robert Pattinson alakításában Batmannel.

Még be sem mutatták a Joker-filmet, de máris óriási sikert ért el a Velencei Filmfesztiválon, ugyanis elnyerte az Arany Oroszlány díjat, ami korábban egy képregényfilmnek sem sikerült. A kritikusok már nyilatkoztak a Warner Bros. új alkotásáról – hamarosan mi is hozzuk kritikánkat a filmről – azonban sokan arra kíváncsiak, hogy Joaquin Phoenix főszereplésében készült Joker találkozni fog-e Robert Pattinson új Batman karakterével.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Sok rajongó abban bízott, hogy látnak egy crossovert a Joker és a The Batman főszereplői között, hiszen mindkét alkotás a ’80-as, illetve a ’90-es években játszódik– legalábbis ezt beszélik Matt Reeves Batman-filmjéről – és sokan még a fiatal Bruce Waynet kiszúrni vélték a Joker első előzetesében. Noha rengeteg gonosztevőről pletykálnak a The Batman-film esetében, a legfrissebb hírek szerint Joker nem tartozik közéjük.

A Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon a Variety feltette a kérdést Todd Phillips rendezőnek, hogy Batman legnagyobb nemezise, Joker összetűzésbe kerül-e Robert Pattinson denevéremberével:

Nem, határozottan nem. Különösképpen az Egyesült Államokban a képregények Shakespeare helyét töltik be, miközben számtalan Hamlet változatot készíthetsz. Biztos vagyok benne, hogy a jövőben sok más Joker lesz.

A The Batman-film történetét hétpecsétes titokként kezelik, a rendező mindössze annyit árult el a filmről, hogy egy galériára elegendő gonosztevő nehezíti majd meg Batman hétköznapját. Reeves azt is elmondta, hogy szorosan nem ragaszkodnak Frank Millertől a Year One képregényhez, ellenben a Sötét lovag detektív készségét helyezik előtérbe.

A The Batman-film egy trilógia nyitórésze lehet, amit 2021. június 25-én fognak bemutatni.

Batman Robert Pattinson

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.