Főoldal Filmek Robert Pattinson arról, milyen érzés volt magára öltenie a Batman jelmezt első alkalommal
Filmek

Robert Pattinson arról, milyen érzés volt magára öltenie a Batman jelmezt első alkalommal

Robert Pattinson némileg „megalázónak” írja le, milyen érzés volt magára öltenie a Batman jelmezt.

555
Robert Pattinson

Robert Pattinson némileg „megalázónak” írja le, milyen érzés volt magára öltenie a Batman jelmezt.

A megannyi pletyka után végül Matt Reeves rendező választása Robert Pattinsonra esett, ő kapta a The Batman-film főszerepét. Mi sem bizonyítja jobban, hogy szuperhősnek nehéz lenni, nemcsak a gonoszok, hanem a rajongók hadával is meg kell küzdeni. A bejelentést követően sokan azonnal támadni kezdték a színészt, hiszen többeknek csak egy csillogó smink mögé bújt vámpírról van szó az Alkonyatból, ám akadtak olyanok is, akik előbb szeretnék megnézni az új Batmant, s csak utána ítélkezni.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Robert Pattinson a Variety cikkében először beszélt Batman szerepvállalásáról, amiben elárulta, hogy régi nagy álma volt, hogy magára öltse a denevérjelmezt, már a róla szóló pletykák előtt felkereste a rendezőt, hogy neki adja a szerepet. Portrécikkében többek között azt is elárulta, hogy milyen érzés volt először belebújni a Batman-jelmezbe.

Azonnal nagyon erősebbnek érzed magad. És ez elég megdöbbentő, olyasvalami ez, amibe hihetetlenül nehéz belebújni, szóval a belebújás rituáléja nagyon megalázó. Öt ember próbál belepasszírozni. Erősnek és keménynek érzem magam, még úgy is, hogy ehhez kellett valaki, hogy farpofámat belepasszírozza a láb részbe.

Pattinson azt is elárulta, hogy éppen Christopher Nolan új filmjének, a Tenet forgatás első napján kapta meg a szerepet, így megragadta a lehetőséget, hogy beszéljen a Sötét trilógia rendezőjével, miként mozogjon a denevérjelmezben. De azt is megtudtuk, hogy rettentően félt a szivárogtatások miatt, hogy esetleg emiatt a Warner Bros. lemond róla, s valaki másnak adja a szerepet.

Rettegtem. Arra gondoltam, hogy „Basszus, most a szivárogtatás miatt cseszhetem a szerepet, mert annyira fontos számukra a titkolózás?”

Szigorú titoktartás előzi meg a The Batman bemutatóját, ám a rendező korábban már elmondta, hogy egy galériára elegendő gonosztevő készül megnehezíteni Batman mindennapját. A film bemutatóját 2021. június 25-ére tűzték ki.

Robert Pattinson

Szerző

Imádom a mozgóképeket, legyen az film, sorozat, doku, rövidfilm vagy csak egy ötletes klip. Minden jöhet. És néha még írok is róluk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.