Snoke Kylo Ren

Kylo Ren és Snoke meglátogatott egy titkos bolygót az új Star Wars-trilógiában

A Star Wars képregények legújabb részéből megtudjuk, hogy Snoke Legfőbb vezér és Kylo Ren tanítványa meglátogatta a Star Wars: V. rész – A Birodalom visszavág titkos bolygóját.

A Star Wars képregények legújabb részéből megtudjuk, hogy Snoke Legfőbb vezér és Kylo Ren tanítványa meglátogatta a Star Wars: V. rész – A Birodalom visszavág titkos bolygóját.

Snoke Legfőbb vezér kiléte még mindig az egyik legnagyobb talány az új Star Wars-trilógiában, mert miközben Kylo Ren megölte mesterét Az utolsó Jedikben, kérdések még maradtak továbbra is. Jövő héten azonban a rajongók több betekintést is kapnak a karakter sötét múltjába, ugyanis a Marveltől a Star Wars: Age of Resistance képregénynek hála kiderül néhány dolog a Legfőbb vezérről. A képregény várhatóan azt is bemutatja, hogy Snoke hogyan tanította Kylo Ren tanítványát a Star Wars: Az ébredő Erő előtt. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

A Lucasfilmnek hála a Star Wars Show legújabb részéből kaptunk egy rövid betekintőt, melyben Kylo Ren és Snoke látható, miközben meglátogatják a Dagobah-t. Ez a szent bolygó volt Yoda mester otthona A Birodalom visszavág idején, és Luke Skywalker itt kezdte meg kiképzését. Jó kérdés, hogy Yodához hasonlóan Snoke is beküldi-e majd a barlangba Kylo Ren-t, mint ahogy tette azt Luke-kal mestere.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kylo Ren and Supreme Leader Snoke venture to Dagobah in an exclusive preview of Marvel’s Age of Resistance – Supreme Leader Snoke #1. See more on StarWars.com. (Art by Leonard Kirk and Cory Hamscher.)

Star Wars (@starwars) által megosztott bejegyzés,

Az eredeti trilógia óta nem először térünk vissza a Dabobahra, hiszen a Star Wars: A klónok háborúja című animációs sorozat hatodik évadában már szerepelt egyszer a helyszín, mikor Qui-Gon a bolygóra vezette Yoda mestert, és jedik mestere megbizonyosodott, hogy az Erő mennyire átjárja azt a helyet.

Total
17
Shares
Previous Article
Boba Fett

Boba Fett nem fog szerepelni a The Mandalorian-sorozatban

Next Article
Robert Pattinson

Robert Pattinson arról, milyen érzés volt magára öltenie a Batman jelmezt első alkalommal

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!