Wide Screen
Image default
Filmek

Kylo Ren és Snoke meglátogatott egy titkos bolygót az új Star Wars-trilógiában

A Star Wars képregények legújabb részéből megtudjuk, hogy Snoke Legfőbb vezér és Kylo Ren tanítványa meglátogatta a Star Wars: V. rész – A Birodalom visszavág titkos bolygóját.

Snoke Legfőbb vezér kiléte még mindig az egyik legnagyobb talány az új Star Wars-trilógiában, mert miközben Kylo Ren megölte mesterét Az utolsó Jedikben, kérdések még maradtak továbbra is. Jövő héten azonban a rajongók több betekintést is kapnak a karakter sötét múltjába, ugyanis a Marveltől a Star Wars: Age of Resistance képregénynek hála kiderül néhány dolog a Legfőbb vezérről. A képregény várhatóan azt is bemutatja, hogy Snoke hogyan tanította Kylo Ren tanítványát a Star Wars: Az ébredő Erő előtt.

A Lucasfilmnek hála a Star Wars Show legújabb részéből kaptunk egy rövid betekintőt, melyben Kylo Ren és Snoke látható, miközben meglátogatják a Dagobah-t. Ez a szent bolygó volt Yoda mester otthona A Birodalom visszavág idején, és Luke Skywalker itt kezdte meg kiképzését. Jó kérdés, hogy Yodához hasonlóan Snoke is beküldi-e majd a barlangba Kylo Ren-t, mint ahogy tette azt Luke-kal mestere.

Az eredeti trilógia óta nem először térünk vissza a Dabobahra, hiszen a Star Wars: A klónok háborúja című animációs sorozat hatodik évadában már szerepelt egyszer a helyszín, mikor Qui-Gon a bolygóra vezette Yoda mestert, és jedik mestere megbizonyosodott, hogy az Erő mennyire átjárja azt a helyet.

Még több a témában...

Fontos részletek derülnek ki a kiszivárgott Star Wars: Battlefront II trailerből!

Plesovszki Nándor

A Star Wars: The Last Jedi felfedi a Ren Lovagok eredetét?

Kévés Bence Mihály

Ewan McGregor eredetileg lemondott Obi-Wan Kenobi szerepéről

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább