Főoldal Filmek Az AZ rendezője, Andy Muschietti következő filmje a Flash lesz
Filmek

Az AZ rendezője, Andy Muschietti következő filmje a Flash lesz

Az AZ remake feldolgozásokat is jegyző Andy Muschietti lett a Flash-film következő rendezője, miután a többiek otthagyták a DC-t.

620
Flash

Az AZ remake feldolgozásokat is jegyző Andy Muschietti lett a Flash-film következő rendezője, miután a többiek otthagyták a DC-t.

Ahogy arról már korábban is olvasni lehetett, a Warner Bros. és a DC nem mondott le az önálló Flash-filmről, mindössze nem találtak olyan rendezőre, akivel közös nevezőre tudtak volna jutni, most azonban a nagysikerű Stephen King adaptáció, az AZ rendezője igent mondott a felkérésre, így ő fogja tető alá hozni az évek óta halogatott projektet.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

A Fandango munkatársa kérdezett rá a rendezőnél, hogy igazak-e a pletykák, miszerint a következő útja a DC Moziverzumba vezet, sőt, még arra is rákérdeztek, hogy a Flash-filmben visszaköszön-e az elmúlt két alkotás zsánere.

Horrorelem? Nem hinném. Ami elbűvölt engem Flashben, az az emberi dráma. Az emberi érzés és a érzelmek, amik ebben szerepet játszanak. Szórakoztató lesz. Nem ígérem, hogy bármilyen horrorelemet tartalmazni fog, de ez még egy gyönyörű emberi történet lesz.

Meglepetésként nem ért a hír, hiszen Ezra Miller pár hete erősítette meg, hogy a stúdió még nem mondott le a filmről, továbbra is szeretnék elkészíteni a karakter önálló részét. Nyár elején már arról pletykáltak, hogy a Warner Bros. újabb projekttel szeretné megbízni Andy Muschietti rendezőt, ám ennek ellenére a rendező az AZ: Második fejezet bemutatója után szeretne néhány hónap pihenőre menni, s csak utána foglalkozni a következő filmmel.

És még közel sem biztos, hiszen az elmúlt évben több rendező és Ezra Miller főszereplő között is kreatív különbség kerekedett ki, így végül faképnél hagyták a DC Moziverzumot. Bennfentes hírek szerint Miller annyira erős nyomást gyakorol, hogy még saját forgatókönyvet is készített a Flash-filmhez, csakhogy a stúdió igent mondjon rá, de részben ez ahhoz vezetett, hogy John France Daily és Jonathan Goldsein nemet mondott, s inkább lemondtak a rendezői teendőkről.

Flash

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.