Wide Screen
Image default
Gamer

Újabb jeges szörny a láthatáron!

A Monster Hunter World : Iceborne egyik szörnye lepleződött a most kiadott videóban.

A Capcom ma új előzetest adott ki, új részleteket felfedve a valaha volt legsikeresebb címének, a Monster Hunter: World várva várt Monster Hunter World: Iceborne kiegészítőjéről. A videó leleplezte a közönség kedvenc, villámló farkas sárkánygyík, Zinogre visszatérését, valamint a pusztító víz alapú csapásokkal támadó Elder Dragon, Namielle új kinézetét. Az előzetesben továbbá feltűnik minden eddig bejelentett új és visszatérő szörny, Elder Dragon, alfaj és variáns is.

Zinogre a legújabb szörny, ami csatlakozik a masszív kiegészítő fenevadjainak sorához, megrázó csapásaival készen várva kihívóit. A villámló bestia leterítéséhez a vadászoknak minden Master Rank képességükre szükségük lesz, és óvatosnak kell lenniük, mikor Zinogre aktiválja feltöltött állapotát. Az előzetes továbbá első alkalommal ad részletesebb betekintést az új Elder Dragon, Namielle erejébe, ami képes kedve szerint vizet fakasztani, hogy aztán magasnyomású támadásokkal bombázza a gyanútlan vadászokat. A játékosok jobb, ha óvatosan közelítik meg és nem becsülik alá ezt az élénk, színes megjelenésű Elder Dragon-t, ami az Iceborne kiegészítőben lett felfedezve. A vadászok, szörnyek és alfajok egész sorára számíthatnak a masszív kiegészítőben – és még sok vár bejelentésre!

A Monster Hunter World: Iceborne 2019. szeptember 6-i megjelenése előtt a játékosoknak még egyszer lehetőségük lesz belekóstolni a kiegészítő fagyos kihívásaiba a bétában, PlayStation 4-en 2019. augusztus 30. 9:00-től egészen 2019. szeptember 2. 8:59-ig, Xbox One-on pedig 2019. szeptember 2. 9:00-tól egészen 2019. szeptember 5-ig 8:59-ig. A bétában való részvételhez a Monster Hunter: World alapjáték nem szükséges. A béta lesz az utolsó alkalom, hogy kipróbáld a kiegészítő tartogatta újdonságokat, valamint négy küldetésének teljesítésével hasznos tárgyakat tartalmazó csomagokat is szerezhetsz, amik garantáltan kapóra jönnek majd a teljes játékban.

Még több a témában...

Zseniális borítókkal jelentek meg PS exkluzív játékok Angliában

Héja Szabolcs

PlayStation Plus és Xbox Gold deal vadászat

Héja Szabolcs

22 perc játékmenetet kaptunk a Blair Witch-ből!

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább