Főoldal Játékok Újabb infomációkat tudtunk meg a Ghost Recon Breakpointról
Játékok

Újabb infomációkat tudtunk meg a Ghost Recon Breakpointról

A játékmenet leleplezése utáni beszélgetésekből még rengeteg fontos információ látott napvilágot a Breakpointról.

593

A játékmenet leleplezése utáni beszélgetésekből még rengeteg fontos információ látott napvilágot a Breakpointról.

Csütörtök este már láthattuk a következő Ghost Recon-t mozgás közben. Nagyon impresszív játéknak tűnik az Ubisoft új alkotása, ráadásul a beszélgetések során még több részlet napvilágot látott felőlük. A mostani divat szerint ők is inkább szolgáltatásként tekintenek rá, tehát több évre terveznek vele. A Year 1 pass tartalma már ki is derült, két új kalandot is kapunk majd Deep State és Transcendence címen. Megjelenéskor azonnal elérhetővé válik egy addig még nem látott küldetés is, ami Siren’s Call névre hallgat. Új kasztokat is terveznek a franciák bevezetni, amelyet az első Season Pass tulajdonosai természetesen megkapnak, több kozmetikai dologgal együtt.

A játék 4 fajta kiadásban lesz elérhető. Bármely kiadás megjelenés előtti megvásárlása esetén meghívást kapunk a bétába is. A felső képen meggyőződhettek magatok is, hogy miket is tartalmaznak az egyes változatok. A játék PC-n Epic Game Store-on és az Uplay-en lesz elérhető. Tehát itt is kimarad a Steam támogatása. A legújabb Ghost Recon október 4-én teszi majd tiszteletét PS4-re Xbox-ra és természetesen PC-re.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Dune: Awakening
Játékok

Arrakis életre kel a Dune: Awakening című online túlélős játékban

Új előzetesen csodálhatjuk meg a Dűne világában játszódó új túlélős MMO-t.

Elden Ring Shadow of the Erdtree
Játékok

Bemutatkozott az Elden Ring első nagy kiegészítője

Idén nyáron érkezik a Shadow of the Erdtree című kiegészítő.