Wide Screen
Image default
Filmek

Nem teaser, nem werkvideó, hanem trailer érkezik a Star Wars: Az utolsó Jedikhez

Egy forrás arról írt, hogy a héten megrendezésre kerülő Star Wars Celebrationön teljes értékű előzetest mutatnak be a Star Wars 8-ból.

Nem csak Orlandoban, hanem a világ minden pontján izgalommal várjuk a hétvégi Celebrationt, ahol végre mutatnak valamit Rian Johnson által írt és rendezett a Star Wars: Az utolsó Jedikből. A Star Wars News forrásai azt állítják, hogy a korábbi pletykák ellenére mégsem kulisszák mögötti videót, hanem igazi előzetest mutatnak be az új trilógia második részéből.

A Disney hivatalosan nem erősítette meg, hogy mivel készülnek a Star Wars Celebrationre, de abban biztosak lehetünk, hogy Az utolsó Jedik stábja ott lesz a panelnél, és talán igazi meglepetések is érkeznek majd, mondjuk jön a régóta várt Obi-Wan Kenobi spin-off? Talán még a Star Wars 8 plotját is megosztják a rajongókkal. Hétvégén kiderül.

A Star Wars: Az utolsó Jedik hazai bemutatója 2017. december 14-én lesz.

star-wars-hungary

Még több a témában...

Promóciósrajzokat kaptunk a Star Wars: Az utolsó Jedikből

Kévés Bence Mihály

Az utolsó Jedik lesz a franchise leghosszabb epizódja

Star Wars Hungary

[D23] Bemutatót kapott az élőszereplős Dumbo-mozifilm

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább