Főoldal Filmek James Gunn akár egy másik DC-filmet is rendezhetett volna
Filmek

James Gunn akár egy másik DC-filmet is rendezhetett volna

Most már biztos, hogy James Gunn irányítása alatt érkezik a The Suicide Squad DC szuperhősfilm, de ez csak egy volt azokból a tervekből, amiket James Gunnra bízott volna a Warner.

615
James Gunn

Most már biztos, hogy James Gunn irányítása alatt érkezik a The Suicide Squad DC szuperhősfilm, de ez csak egy volt azokból a tervekből, amiket James Gunnra bízott volna a Warner.

Tavaly nyáron mikor a Disney száműzte James Gunnt a sértő és bántó megnyilvánulásaiért, amiket a rendező a múltban, karrierje elején tett, mialatt a Warner és DC páros tárt karokkal várta a direktort. Már régről tudjuk, hogy Gunnra bízták a Suicide Squad – Öngyilkos osztag remake forgatókönyvét, illetve pár napja az is megerősítést kapott, hogy rendezőként is szerepet vállal a projektben, azonban arra is fény derült, hogy a stúdió más karaktereket is felajánlott a direktornak.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A The Hollywood Reporter arról ír, hogy a Warner Bros. számos karaktert felsorolt James Gunnnak, akikkel filmet készíthet, de érthető okok miatt A galaxis őrzői után inkább az Öngyilkos osztag feldolgozására tette le voksát, ami pletykák szerint nem David Ayer eredeti történet folytatása lesz, hanem új karakterekkel – Harley Guinn és Deadshot mellett – egy egészen új történet. Egy másik tervezés alatt álló film, a Superman rendezés joga lett volna, amit felajánlottak, de állítólag a rendező inkább Krypto mellett döntött volna. Egyre inkább úgy tűnik, hogy a rajongók lemondhatnak Az acélember második részéről, mert pletykák szerint Ben Affleck után Henry Cavill is távozik a DC Moziverzumából, többet nem látjuk Superman szerepében az angol színészt.

Nem teljesen világos, hogy a Warner mire készül a következő években, eltekintve attól, hogy jövőre érkezik a Wonder Woman 1984, már elkezdtek dolgozni az Aquaman második részén, 2021-ben a DC Super Pets című animációs rajzfilm, idén érkezni fog a Shazam!. Úgy tudni, hogy éppen az animációs film pecsételte meg a Superman folytatását, miszerint Gunn Mordály és Groot után a DC-nél hasonló tervekkel szerette volna filmre vinni Superman és Krypto barátságot, azonban a Superman franchiseban pont Krypto nem állt Gunn rendelkezésére, s ezzel kudarcba fulladt a projekt.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.