Főoldal Filmek Koncoló visszatér a Fekete Párduc folytatásában?
Filmek

Koncoló visszatér a Fekete Párduc folytatásában?

Jelenleg csak annyit tudunk a Fekete Párduc második részéről, hogy a film rendezője Ryan Coogler lesz.

692
Fekete Párduc

Jelenleg csak annyit tudunk a Fekete Párduc második részéről, hogy a film rendezője Ryan Coogler lesz.

A Bosszúállók: Végjátékkal lezárul a Marvel Moziverzum harmadik fázisa, és egy új fejezet kezdődik a Pókember: Idegenben, de hogy mely alkotások kerülnek még bemutatásra a következő években, arról nagyon keveset beszél a Marvel Studios. De talán hamarosan okosabbak leszünk, hiszen ha hihetünk a pletykáknak, akkor február végétől forog a Fekete Özvegy, bejelentették a Doctor Strange második részét, The Eternals készülő félben van és valamikor jönni fog A galaxis őrzői vol. 3. is.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Az Entertainment Tonight készített interjút a Screen Actors Guild-díjazott Angela Bassett színésznővel, aki a Fekete Párducban T’Challa herceg édesanyját játszotta. Bassett a beszélgetés során egészen érdekes dolgot árult el a második részről.

Igen, csak előre, s mondd azt, igen! Mindenki ott lesz, köztük Michael B.

Ezután a kijelentés után mindketten, Bassett és az ET riportere, Nichelle Turner azonnal megjegyezték, hogy a rajongók nem látták a Fekete Párducban, hogy T’Challa teljesítette volna Koncoló kívánságát, hogy vessék a tengerbe, vagyis nem lehetetlen a karakter visszatérése.

A Fekete Párduc két központi karaktere T’Challa herceg és az ő régóta elveszett unokatestvére, Erik Killmonger volt, aki halálos sebeket szerzett a film végén a trónért folytatott harcban. A herceg ugyan felajánlotta segítségét, de Koncoló nemet mondott rá. A Marvel sok nagyszerű hőssel és gonosszal bír, de egészen Koncolóig kellett várnunk az első kiváló főellenségig, azóta pedig Thanos egyszerűen bezsebelte azt a díjat, azonban a rajongók továbbra is reménykednek benne, hogy talán Killmonger valahogy visszatérhet a Fekete Párduc folytatásában, amit az első részt is jegyző Ryan Coogler készít.

Fekete Párduc

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...