Főoldal Filmek Robert Downey Jr. már az Ultron kora bemutatója előtt utalt a Végjátékra
Filmek

Robert Downey Jr. már az Ultron kora bemutatója előtt utalt a Végjátékra

A Bosszúállók: Végjátékra több utalást kaptunk a Marvel Moziverzumban, de eddig úgy tudtuk, hogy az első utalást a Bosszúállók: Ultron korában hallottuk.

653

A Bosszúállók: Végjátékra több utalást kaptunk a Marvel Moziverzumban, de eddig úgy tudtuk, hogy az első utalást a Bosszúállók: Ultron korában hallottuk.

Mikor Thanos megszerezte a Végtelen Köveket a Bosszúállók: Végtelen háborúban, Doctor Strange egy utalást tett, hogy ez már a végjáték. Azonban nem ez volt az első utalás a Bosszúállók: Végjátékra. Kiderült, hogy már a Bosszúállók: Ultron korában is volt egy jelenet, amiben Tony Stark a végjátékról beszélt. Most viszont úgy tűnik, hogy Robert Downey Jr. már az Ultron kora előtt utalást tett a film címére.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Egy lelkes Marvel-rajongó felfigyelt egy Robert Downey Jr.-ral készült interjúra, ahol az Ultron korát vitatták meg a bemutató előtt. A beszélgetés alatt a RDJ elhintette, hogy végső soron Ultron lehet a kulcsa a Bosszúállóknak, hogy újra visszatérjenek a hétköznapi élethez.

Ő (Tony Stark) egy rendszeren dolgozik. Ami megcsinálja azt, amit mindvégig a Bosszúállók tettek, és aminek állítólag a végjátéknak kell lennie.

Ahogy azt korábban már megírtuk, Stark a végjátékról beszélt az Ultron korában, tehát olyan, mintha a színészek már jó élőre tudták volna, hogy mi fog történni a harmadik fázis végén. Mindenki tudja, hogy mivel fog, mivel kell végződnie a Végjátéknak, a kérdés már csak az, hogy a Russo fivérek mennyire lesznek kegyesek a karakterekhez, kik élik túl a végső összecsapást.

Az űrben megjelent lyukon keresztül egy ellenséges idegen hadsereg jött. 100 méterrel alatta állunk. Mi vagyunk a Bosszúállók. Küzdhetünk fegyverkereskedőkkel egész nap, de az ott fenn, az már a végjáték.

Pletykák szólnak arról, hogy a Végjátékban visszatér Ultron, hogy segítsen a Thanos ellen vívott harcban. Több rajongó is úgy gondolja, hogy az Ultron kora előrevetítette Steve Rogers és Tony Stark halálát a Marvel Moziverzumban, azonban még mindig nem világos, hogy miről fog szólni a Bosszúállók: Végjáték. Ugyanakkor azt sem tudjuk, hogy a Russo testvérek mikor adták ezt a címet a filmnek, hiszen kezdetben Végtelen háború második részként volt felvezetve a cím, s csak a munkák alatt döntöttek úgy, hogy két önálló részt mutatnak be. A trailer bemutatójáig még maguknak a színészeknek sem árulták el, hogy milyen néven érkezik a Bosszúállók negyedik része. Persze elképzelhető, hogy ez is csak a játék része volt, és négy éven keresztül ügyesen tervezték meg a befejezést, amelyben Ultron valóban visszatér. Kíváncsian várjuk, hogy Ultronnak szánnak-e szerepet, s ha igen, mekkora részt játszik a történetben.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója április 25-én lesz.

Ultron

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...