Bad Boys

Új részleteket tártak fel a Bad Boys for Life harmadik részből

Sokáig úgy tűnt, hogy halott projekt a Bad Boys franchise harmadik része, azonban új rendezővel az élén végre sínre került, és a sztárok is visszatérnek.

Sokáig úgy tűnt, hogy halott projekt a Bad Boys franchise harmadik része, azonban új rendezővel az élén végre sínre került, és a sztárok is visszatérnek.

Hosszú út van a Bad Boys franchise következő része mögött, sokáig úgy tűnt, hogy teljesen lemondhatunk a harmadik részről miután a Joe Carnaham rendező távozott, s a Sony parkolópályára tette a projektet. Tovább rontott a film esélyein, hogy Will Smith és Martin Lawrence szerződése sem volt biztos, többször is arról beszélt a páros, hogy már nem fog elkészülni a folytatás, azonban tavaly Mike Lowrey és Marcus Bennett két karaktert alakító színészek közös bejegyzésben megerősítették, hogy aláírtak, és biztosan lesz Bad Boys 3.

A korábban elkészült forgatókönyvet is alaposan átírta Chris Bremner, míg a rendezői székben Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezőpárost látjuk. A Bad Boys for Life történet leírása szerint a főszereplők arra készülnek, hogy sittre vágják a drogkartell fejét, miközben vérdíjat tűznek ki Mike fejére.

Az új rész központjában a miami rendőrség és annak az elit kommandó egysége áll, akik megpróbálják rács mögé JUTTATTATNI a drogkartell fejét, Armando Armas-t (Scipio). Armadno egy hidegvérű gyilkos ördögi természettel megáldva. Maximálisan elkötelezett a kartell iránt, így mikor anyja arra kéri, hogy ölje Mike-ot, a fiú gondolkozás nélkül a nyomozó után ered. Mike egykori barátnője Rite (Paola Nuñez), a kemény és vicces bűnügyi pszichológus, akit ezúttal az AMMO vezető szerepében látjuk, azonban nyoma vész.

Nem tudni, hogy mi lehetett a gond Joe Carnaham rendező szkriptjével, miért kellett átírni, de elképzelhető, hogy az új csapat más irányba szerette volna vinni a sztorit. Carnaham nem sokkal azután hagyta ott a projektet, hogy Michael Bay lemondott produceri feladatáról, majd a rendező is követte naptári összeférhetetlenségre hivatkozva, de valószínű az ügy hátterében kreatív különbség áll, ami a forgatókönyv átírására is magyarázat lehet. Csak remélni tudjuk, hogy tartják magukat az eredeti elképzeléshez, és korhatáros besorolásban készül a Bad Boys franchise harmadik része.

A Bad Boys for Life bemutatója 2020. január 17-én lesz.

Total
7
Shares
Previous Article
Men in Black

Tessa Thompson és Chris Hemsworth párosa a legújabb Men in Black – Sötét zsaruk a Föld körül fotón

Next Article

Robert Downey Jr. már az Ultron kora bemutatója előtt utalt a Végjátékra

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!