Főoldal Filmek Mesébe illő, ahogy Joe Manganiello Deathstroke lett
Filmek

Mesébe illő, ahogy Joe Manganiello Deathstroke lett

Nyugodt szívvel kijelenthetjük, olyan a mesében nincs, hogy Joe Manganiello Deathstroke lett Az Igazság Ligájában.

681
Deathstroke

Nyugodt szívvel kijelenthetjük, olyan a mesében nincs, hogy Joe Manganiello Deathstroke lett Az Igazság Ligájában.

Nem nagy túlzás kijelenteni, hogy Az Igazság Ligája legjobb jelenete az volt, mikor a stáblista végén Deathstroke megjelent Lex Luthor hajóján, hogy megalapítsák a Végzet Légióját. A közelmúltban megjelent egy bejegyzés, melyből kiderült, hogy nem akármilyen módon választották be Joe Manganiello színészt a DC gonosztevői közzé.

Az Igazság Ligája első próbálkozása alaposan megbukott a vásznon, és nem csak a kritikusok szedték darabjaira a Warner / DC páros filmjét, de a rajongók is, igaz ők abba keresték a hibát, hogy Zack Snyder rendező távozása után Joss Whedon vette kezébe az irányítást. Azért ne csapjuk be magunkat, ezt még Snyder sem menthette volna meg, annyira csapnivaló volt a Liga, ám Deathstroke bemutatása hibátlan volt. Deathstrokeról elsőként Ben Affleck posztolt egy képet, amit állítólag egy tesztforgatáson rögzítettek, és sokáig úgy tudtuk, Joe Manganiello karaktere lesz a The Batman gonosztevője, de Matt Reeves nem csak a történetet írta át, hanem a gonoszok listáját is, így várhatóan Deathstroke-ot száműzték a filmből, helyette azonban saját filmet kap a Warner fejeseitől. Most azonban kiderült, hogy egészen szokatlan módon talált gazdára a szerep.

CASTING: At Melbourne Oz comic con Joe Manganiello revealed how he got the call from WB about playing Slade Wilson/Deathstroke from r/DC_Cinematic

Egy rajongó Reddit fórumon arról írt, hogy Jon Berg, a DC Filmes részleg egykori vezetője az interneten keresgélt, amikor rátalált egy rajongó által készített Deathstroke rajzra, természetesen Joe Manganiello színész alakításában. Bergnek annyira megtetszett a rajz, hogy rögtön rácsörgött a színészre, hogy lenne-e kedve egy tesztforgatásra, ahol megnéznék a főgonosz szerepében.

Később Manganiello Twitteren azért hozzáfűzte, hogy sokkal többről volt itt szó, mint egy rajongó által elkészített képről, azonban azt is megjegyezte a színész, hogy ha nincs a lelkes rajongó a rajzával, akkor talán soha nem kap telefonhívást a stúdiótól, s nem válogatják be élete egyik legnagyobb szerepére. Nagyon bízunk benne, hogy a Warner nem váratja meg a rajongókat, s mielőbb elkészítik a már bejelentett Deathstroke saját filmet.

Deathstroke A zöld íjász című sorozatban

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.