Főoldal Filmek Ben Affleck nem csak a rendezői székét, hanem a szerepét is dobhatja
Filmek

Ben Affleck nem csak a rendezői székét, hanem a szerepét is dobhatja

A legfrissebb hírek szerint a színész nem csak a The Batman-film rendezéséről, hanem a főszerepéről is lemondhat.

812
The Batman

A legfrissebb hírek szerint a színész nem csak a The Batman-film rendezéséről, hanem a főszerepéről is lemondhat.

A napokban bombaként robbant a hír, miszerint Ben Affleck régóta pátyolgatott filmje, a The Batman rendező nélkül maradt, ugyanis ő nem vállalja annak rendezését. Erről többször is találgattak már, a színész maga is elmondta, hogy csak akkor áll neki a forgatásnak, ha egy tökéletes szkriptet hoztak össze Geoff Johns-szal a DC vezető kreatív igazgatójával. A színész végül úgy döntött, hogy túl nagy felelősség a The Batman megírása, ezért átadja a stafétabotot valaki másnak. Azóta újabb pletykák jelentek meg, miszerint nem csak a rendezés jogáról, de a címszereplőről is letesz Affleck.

A közelmúltban Mark Hughes író cikkét a Forbes-on lehetett olvasni, amiben arról írt, hogy néhány hete több forrása is megerősítette a direktor távozását. Hughes továbbá felvetette lehetőségét annak is, hogy esetleg maga a színész is távozik a DC Filmes Univerzumából.

Csak találgatni lehet, hogy mi vezethetett odáig, hogy Affleck lemondott a rendezés jogáról. Nem hivatalos forrástól származnak a hírek, így bővebben arról sem tudunk beszámolni, hogy miért szakadna el a DC-től. Ha utóbbira sor is kerül, akkor legnagyobb valószínűsége az Igazság Ligája és a Batman reboot első része után dobbanhat Ben Affleck a DC Comics képregényfilmek univerzumából.

Nagyon nincs rendben valami a DC-nél. Tavalyi évben több filmjük is csalódást keltett, pedig mindenki nagy reményeket fűzött a Suicide Squad – Öngyilkos osztaghoz, de akár a Batman Superman ellen: Az igazság hajnalát is hozhatnánk példának. Annak tükrében, hogy a bennfentes források a Wonder Woman és az Igazság Ligáját is katyvasz jelzőkkel illették, egyszerűen nem találunk szavakat, hogy mégis mit várjunk a Warner Bros. stúdiótól (és magától a DC-től).

Affleck cáfolta korábban, hogy új filmjét, Az éjszaka törvényét ért vádak miatt mondott volna le a The Batman-ről, de abban biztosak lehetünk, hogy nagy érvágás volt számára, mikor filmje elmaradt a várt sikerektől – és még a kritikusok is lehúzták.

Hamarosan jövünk egy cikkel, melyben leírjuk gondolatainkat a The Batman-ről, meg úgy magáról a DC-ről is. Elmondjuk, hogy mely forgatókönyvírókat és mely rendezőket látnánk szívesen a székben, akik képesek lennének megbirkózni a feladattal.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.