Főoldal Filmek Még nyáron elkészül a Penge új forgatókönyve, és csak utána küldik el a rendezőnek
Filmek

Még nyáron elkészül a Penge új forgatókönyve, és csak utána küldik el a rendezőnek

Se forgatókönyv, se rendező, így áll most Penge filmje.

375
Marvel's Blade
Forrás: Marvel

A hírek szerint a Marvel Studios a sorozatos problémák ellenére továbbra is kitart az öt éve bejelentett projekt mellett, sőt, újabb tervvel állt elő a Penge című produkció számára. A legújabb hírek szerint a film új forgatókönyvet kap nyáron, amelyet majd elküldenek a leendő rendezőnek – akit egyelőre nem ismerünk.

A Mahershala Ali főszereplésével készülő vámpírthriller a pokol legmélyebb bugyrában várja a zöld jelzést, hogy végre bekapcsolják a kamerákat. Néhány napja szomorú hírről számoltunk be, miután a második direktora, Yann Demange is távozni kényszerült a projekt éléről. A The Hollywood Reporter új jelentése szerint a Marvel most azzal próbálja újra sínre tenni a balszerencsés projektet, hogy újabb kísérletet tesznek a forgatókönyv átírásával még mielőtt kiválasztanák az új rendezőt.

A jelentés szerint a Marvel Eric Pearsont bízta meg az új forgatókönyv elkészítésével. Pearson korábbi írói munkái között több MCU-projekt is szerepelt, köztük a Thor: Ragnarök és a Fekete Özvegy forgatókönyveinek elkészítéséért is felelt, és legutóbb a Thunderbolts*-on és A Fantasztikus Négyesen dolgozott. A lap úgy tudja, hogy az új projektek szkriptjei annyira jól sikerültek, hogy meggyőzték a stúdiót, őt kell felkérni a forgatókönyv átírására.

A Penge forgatókönyve már több átíráson is átesett, különböző történetszálakkal és időszakokkal játszadoztak az eddigi verziókban. A THR jelentése szerint a tavalyi verzió “az 1920-as években játszódott volna, és Mia Goth egy Lilith nevű vámpír gonosztevő szerepében tűnt volna fel, aki Penge lányának vérére vadászott.”

Goth továbbra is szerepet játszik a történetben Ali címadó vámpírvadászával együtt. Egyre nagyobb hangot kap, hogy Ali állítólag “nagyon frusztrált” a film előrehaladásával kapcsolatban, amikor az eredeti rendező, Bassam Tariq elhagyta a rendezői széket, s emiatt teljesen leállították a produkciót, de ez csak a kezdet volt, azóta sorozatos problémákkal küzdenek.

Egyelőre nincs hír arról, hogy a Marvel Studios elhalasztja-e a Penge 2025. november 7-ei bemutatóját.

Penge
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

9 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

Jurassic World Rebirth
Filmek

3 hónap alatt lezavarták a Jurassic World Rebirth forgatását

Nyáron kezdődött, és már végeztek a Jurassic World Rebirth forgatásával.

Venom - Az utolsó menet
Filmek

Kiderült, hogy milyen hosszú lesz a Venom – Az utolsó menet

Mennyire nyújtják el Venom és Eddie Brock utolsó kalandját? Megsúgjuk, nem nagyon.