Főoldal Filmek Doctor Strange visszatér, Benedict Cumberbatch megerősítette, hogy ott lesz a Bosszúállók 5. forgatásán
Filmek

Doctor Strange visszatér, Benedict Cumberbatch megerősítette, hogy ott lesz a Bosszúállók 5. forgatásán

Doctor Strange legközelebb a Bosszúállókkal tér vissza.

557
Doctor Strange az őrület multiverzumában
Forrás: Marvel Studios

A 2016-os Doctor Strange című filmben játszotta először a Legfőbb Varázslót Benedict Cumberbatch, és gyakorlatilag azonnal belopta magát a rajongók szívébe, azóta pedig a Marvel Moziverzum egyik állandó szereplője lett. Legutóbb a Doctor Strange az őrület multiverzumában kapott szerepet két éve, azóta viszont nem sokat hallottunk Cumberbatch karakteréről.

Bemutatkozása után kapott egy vendégszerepet a Thor: Ragnarökben, mielőtt a hős kulcsszereplőt játszott volna a Bosszúállók: Végtelen háború, a Bosszúállók: Végjáték és a Pókember: Nincs hazaút című filmekben. Innentől kezdve Strange – akit a csettintés alatt Wong váltott a Legfőbb Varázsló posztján – központi szereplővé lépett elő, amely erősödött a 2022-es Sam Raimi-féle folytatásban.

A Sam Raimi által rendezett filmben számos variánsával találkozhattunk, akárcsak a Disney+ Mi lenne, ha…? című animációs sorozatában. A film stáblista alatti jelenetében találkozott Dormammu lányával, Clea-val, és felkérték, hogy segítsen megállítani egy inváziót, amit állítólag ő okozott a torzulással, amit okozott a Multiverzumon.

Azóta nem láttuk Strange-et, de egy új interjúban, amelyben visszatekint karrierjére, Cumberbatch megerősítette, hogy egy új Bosszúállók-filmet fog forgatni 2025-ben.

Ez Doctor Strange. Ő egy Marvel karakter, és nos, óriási öröm játszani. De az öröm, hogy őt játszhatom, azt is jelenti, hogy segíthetek alkotni és támogatni történeteket, írhatok és kevésbé kommersz jellegű dolgokat hozhatok létre. Ő sok-sok szempontból ajándék az életemben, mint producer, mint színész.

Imádom játszani ezt a karaktert. Nagyon szórakoztató. Nagyon várom a jövő évi Bosszúállókat, ugyanis vihar készülődik.

Benedict Cumberbatch

Cumberbatch kijelentése nemcsak azt jelenti, hogy Strange jelentős szerepet kap az ötödik részben, hanem valószínűsíti azt, hogy a sokat pletykált harmadik filmre egyhamar ne számítsunk. Ez egybevág Bob Iger korábbi kijelentésével, hogy a Disney szeretné elengedi a trilógiákat, s inkább olyan történetekre fókuszálni, amelyeknek van létjogosultsága. A Bosszúállók-filmek alternatívaként szolgálhatnak Strange történetének elmesélésére.

Doctor Strange az őrület multiverzumában
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

2 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...