WandaVision

53 millió megtekintéssel 24 óra alatt rekordot állított fel a WandaVision előzetes a Disney+ tartalmai között

A Disney+ legnézettebb előzetese lett.

Valahol érthető a nagy szám, hogy a WandaVision előzetese az első helyre ugrott a Disney+ streamingszolgáltatón elérhető tartalmak sorában, hiszen a Marvel Studios egy éve nem mutatott be új alkotást, a legutolsó a Pókember: Idegenben volt még tavaly nyáron. A tervek szerint tavasszal a Fekete Özvegy-filmmel kezdetét vette volna a Marvel Moziverzum 4. fázisa, ám a koronavírus-járvány miatt el kellett csúsztatni a premiert.

Hétfőn virradóra került megrendezésre a 72. Emmy-díjátadó, ami nézettség tekintetében csalódást okozott, hiszen csak 6,1 millióan voltak kíváncsiak a nyertesekre, szemben a WandaVision előzetesére. A Deadline úgy gondolja, hogy az első előzetes olyan nagyot ment, hogy a Disney+ szolgáltatás legnézettebb előzetese lett, 24 óra alatt több mint 53 millióan nézték meg a különféle közösségi felületen. Ez gyakorlatilag vetekszik a Super Bowl alatt bemutatott videók népszerűségével.

A RelishMix felmérése szerint a trailerre 302,6 ezren tettek utalást a médiában, és akár az 55,7 millió megtekintést is elérhette, ebből közel 36,1 millióan YouTube-on nézték meg. Az őrült, dilis és egészen szürreális videó nagy sikert aratott a rajongók körében, és az egyik legnagyobb kérdést is felvetette, Vízió hogyan maradhatott életben.

A Marvel nem árulta el, hogy pontosan mikor mutatják be a sorozatot, ám a rajongóknak sikerült találniuk egy erre utaló bejegyzést a Disney+ oldal forráskódjában.

Total
0
Shares
Previous Article

Metal Gear játékok, a Konami Collector’s Series: Castlevania and Contra játékok kerültek besorolásra PC-re

Next Article

TESZT: art of rally

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!