WandaVision

A WandaVision előzeteséből kiderült, hogy kit játszik Kathryn Hahn a sorozatban?

Ki ez a boszorkány?

Ha hihetünk a korábbi híreknek, akkor Kathryn Hahn kulcsfontosságú szerepet játszik az idén érkező WandaVision Disney+ sorozatban. A Marvel Studios ma hajnalban végre megerősítette, hogy még 2020-ban bemutatják a sorozatot, amihez rögtön egy rendkívül szórakoztató előzetest is csatoltak. Elisabeth Olsen és Paul Bettany karakterei mellett Kathryn Hahn karaktere is feltűnt, amiről azonnal beindultak a találgatások.

A rajongók régóta sejteni vélték, ám a stúdió csak most rántotta le a leplet a karakterről. Ő lehet Agatha Harkness, egy boszorkány, aki túlélte a salemi boszorkánypereket, és a képsorok után több rajongó is arra gondol – hiszen boszorkánynak öltözött a videóban -, hogy ezt a misztikus karaktert kelti majd életre a sorozatban. Ha hihetünk a rajongói teóriáknak, akkor nagyon fontos szerepet játszik Wanda és Vízió közös gyerekének világra hozásában. A karaktert kétszer is meggyilkolták, de csak a másodikba halt bele végleg, miután Wanda elvesztette eszét nem sokkal a House of M eseményei előtt.

Ezzel a teóriával csak egy baj van. Bár boszorkánynak öltözve, kalappal a fején látjuk a kocsiban, amikor Vízió megszólítja a karaktert, ám a trailer alatt olvasható feliratban Agnes-ként hivatkoznak a karakterre. A két név annyira hasonlít egymásra, hogy nem lehet véletlen. Mivel Wanda és Vízió gyerekei, Wiccan és Speed is szerepet kap a sorozatban, logikus lépésnek tűnne, ha Agnes valójában Agatha lenne.

A WandaVision valamikor év végén, az ünnepi időszakban kerül bemutatásra.

Total
1
Shares
Previous Article

FEJTÁGÍTÓ: A Bosszúállókon is túltesz Kang, a hódító

Next Article
WandaVision

Kat Dennings karaktere, Darcy kulcsfontosságú szerepet játszik a WandaVision Disney+ sorozatban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!