Főoldal Filmek 2021-ben jön az új Sikoly-film, amire eddig csak David Arquette írt alá?
Filmek

2021-ben jön az új Sikoly-film, amire eddig csak David Arquette írt alá?

A kérdés inkább az, hogy ki lesz a főszereplő.

481
Sikoly

Pompás hírről számolhatunk be a Sikoly-filmek rajongóinak, hiszen a legfrissebb hírek szerint nem szeretnék nagyon eltolni a bemutatót, és akár már 2021-ben jöhet az ötödik rész – legalábbis adta hírül a Variety. Néhány hónapja már tudjuk, hogy a Paramount Pictures közös erővel a Spyglass Media csapatával fogja elkészíteni az új filmet, amiről legutóbb már az is kiderült, hogy nem reboot lesz, hanem egy folytatás, csak még a szereplők visszatérésében nem lehetünk biztosak.

Szigorú titoktartás előzi meg az ötödik részt, amiben David Arquette, mint mindenki kedvenc Dewey Ridley rendőrtisztje egészen biztosan visszatér a korábbi négy filmből. Pletykák vannak arról, hogy a franchise főszereplőjét alakító Neve Campbell is ott lesz az új részben Sidney Prescott szerepében, de hivatalosan még nem erősítették meg. Bár a színésznő legutóbb egészen sejtelmes választ adott. Bárki is csatlakozik majd a szereplőgárdához, abban biztos lehet, hogy egy álarcos gyilkos kezében egy késsel próbálja majd megölni.

A filmet a lehető legjobb kezekre bízták, hiszen Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett páros az Aki bújt rendezői székében már bizonyított, s a Radio Silence producerei is nagyon értik a dolgukat. Várhatóan a forgatás nyár végén veszi kezdetét az észak-karolinai államban található Wilmington nevű kisvárosban. Ha minden jól megy, s a koronavírus-járvány miatt nem kell elhalasztani a forgatást, akkor a Paramount terve szerint 2021-ben be is mutatja az új Sikoly-filmet.

David Arquette
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események