Sikoly

Úgy tűnik, hogy új Sikoly-filmen dolgoznak

Az elmúlt évek horrortermései után úgy tűnik, hogy újabb klasszikushoz nyúlnak, mert a jelek szerint készül a Sikoly következő, ötödik része.

Az elmúlt évek horrortermései után úgy tűnik, hogy újabb klasszikushoz nyúlnak, mert a jelek szerint készül a Sikoly következő, ötödik része.

Nem először hallunk a Sikoly következő részéről, hiszen már nyáron pletykáltak a folytatásról, de akkor gyorsan rövidre zárták a témát. Most azonban a Blody Disgusting értesülései szerint a Spyglass Media Group már megkezdte munkát, s a korai fázisban tartanak az új Sikoly-filmmel, de egyelőre még nem világos, hogy a klasszikus folytatásáról lesz szó, vagy rebootot kap a franchise.

Ahogy abban sem lehetünk biztosak, hogy Kevin Williamson, a Sikoly filmszéria mindenkori írója visszatér-e az új részre, de jelenállás szerint nem vállal több részt, valaki másra bízzák az ötödik rész történetét. Nyilvánvalóan, ahogy haladnak a projekttel, ez még változhat, de perpillanat nem garantált Williamson visszatérése. A forgatókönyvíró mellett a rendező kilétét is homály fedi, de alighanem Williamson visszatérésével Wes Craven horrorlegendára is számíthatunk.

2011-ben hiába tért vissza a franchise három oszlopos tagja, Neve Campbell (Disney Prescott), Courteney Cox és David Arquetto, a Sikoly 4. nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ezért néhány éve egy sorozatban gondolkoztak a készítők, hogy így vigyék tovább a szálat, ám azzal is felsültek, és két évad után elkaszálta a szériát az MTV. Mivel azonban a történet befejezetlen maradt, a VH1 vette át a stafétabotot, aki amolyan utópiaként hat részt még leforgatott, de ezek sem hoztak nagy nézettséget, így a próbálkozás rövid életű volt, s lehúzták újfent a rolót.

Sikoly
Total
3
Shares
Previous Article

A Days Gone is kapott egy Bridge Babyt

Next Article

Újabb Diablo IV classok mutatkoznak be

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!