Wide Screen
Image default
Filmek

2019-ben érkezik az Annabelle harmadik része

A stúdió nemcsak hogy megerősítette az Annabelle 3. részét, de már azt is tudjuk, hogy mikor mutatják be azt a mozikban.

Múlt héten a New Line Cinema stúdió egy titkos projektet jegyzett be 2019. július 3-ára. A The Hollywood Reporter megtudta, hogy a Conjuring névre keresztelt projekt nem más lesz, mint az Annabelle harmadik része. A lap azt is megtudta, hogy a harmadik részt jegyző Gary Dauberman forgatókönyvíró egyéb teendőket is ellát a filmnél, hiszen rendezőként ez lesz első alkotása. Egyébként Dauberman dolgozott Az apáca, az Az első és második rész forgatókönyvén is.

A Démonok között univerzum ezzel magába foglalja valamennyi James Wan által rendezett Démonok között filmeket, az első Annabelle-filmet, a tavaly nyáron bemutatott Annabelle: A teremtés című előzményfilmet és a soron következő Az apáca című horrort. A bejelentésből nem derült ki, hogy időben hol fog játszódni az Annabelle 3., de logikus lenne, ha A teremtés után csatlakoznánk be a történetbe.

Még több a témában...

Sok új fotó szivárgott ki Pennywise bohócról az Az második rész forgatásáról

Kévés Bence Mihály

Már forog az Az: Második fejezet!

Kévés Bence Mihály

Los Angelesben kezdik felvenni az Annabelle 2-őt

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább