Annabelle

2019-ben érkezik az Annabelle harmadik része

A stúdió nemcsak hogy megerősítette az Annabelle 3. részét, de már azt is tudjuk, hogy mikor mutatják be azt a mozikban.

A stúdió nemcsak hogy megerősítette az Annabelle 3. részét, de már azt is tudjuk, hogy mikor mutatják be azt a mozikban.

Múlt héten a New Line Cinema stúdió egy titkos projektet jegyzett be 2019. július 3-ára. A The Hollywood Reporter megtudta, hogy a Conjuring névre keresztelt projekt nem más lesz, mint az Annabelle harmadik része. A lap azt is megtudta, hogy a harmadik részt jegyző Gary Dauberman forgatókönyvíró egyéb teendőket is ellát a filmnél, hiszen rendezőként ez lesz első alkotása. Egyébként Dauberman dolgozott Az apáca, az Az első és második rész forgatókönyvén is.

A Démonok között univerzum ezzel magába foglalja valamennyi James Wan által rendezett Démonok között filmeket, az első Annabelle-filmet, a tavaly nyáron bemutatott Annabelle: A teremtés című előzményfilmet és a soron következő Az apáca című horrort. A bejelentésből nem derült ki, hogy időben hol fog játszódni az Annabelle 3., de logikus lenne, ha A teremtés után csatlakoznánk be a történetbe.

Total
0
Shares
Previous Article
Végtelen háború

A Marvel véletlenül elárulta a Bosszúállók 4. címét?

Next Article

James Gunn elárulta, az egyik hiányzó karkater miért nem volt a Végtelen háborúban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!