Wide Screen
Image default
Filmek

2019-ben érkezik az Annabelle harmadik része

A stúdió nemcsak hogy megerősítette az Annabelle 3. részét, de már azt is tudjuk, hogy mikor mutatják be azt a mozikban.

A stúdió nemcsak hogy megerősítette az Annabelle 3. részét, de már azt is tudjuk, hogy mikor mutatják be azt a mozikban.

Múlt héten a New Line Cinema stúdió egy titkos projektet jegyzett be 2019. július 3-ára. A The Hollywood Reporter megtudta, hogy a Conjuring névre keresztelt projekt nem más lesz, mint az Annabelle harmadik része. A lap azt is megtudta, hogy a harmadik részt jegyző Gary Dauberman forgatókönyvíró egyéb teendőket is ellát a filmnél, hiszen rendezőként ez lesz első alkotása. Egyébként Dauberman dolgozott Az apáca, az Az első és második rész forgatókönyvén is.

A Démonok között univerzum ezzel magába foglalja valamennyi James Wan által rendezett Démonok között filmeket, az első Annabelle-filmet, a tavaly nyáron bemutatott Annabelle: A teremtés című előzményfilmet és a soron következő Az apáca című horrort. A bejelentésből nem derült ki, hogy időben hol fog játszódni az Annabelle 3., de logikus lenne, ha A teremtés után csatlakoznánk be a történetbe.

Még több a témában...

Befutott az Annabelle 3. első előzetese!

Kévés Bence Mihály

Az Annabelle 3 teaer videója leplezte le a film címét

Kévés Bence Mihály

Csak két év múlva jön a Space Jam 2., előbb érkezik a Godzilla vs. Kong és sok más Warner alkotás

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat