Annabelle

Az Annabelle 3 teaer videója leplezte le a film címét

A Démonok között franchise következő spin-offja, az Annabelle 3 teasert kapott, ami a film címét is leleplezte.

A Démonok között franchise következő spin-offja, az Annabelle 3 teasert kapott, ami a film címét is leleplezte.

A film hivatalos Twitter-oldalán jelent meg egy teaser előzetes az Annabelle 3. folytatáshoz, ami ugyan nem mutatott sokat a horrorfilmből, csak a hátborzongató nevetést hallhatjuk, ugyanakkor felfedte a rajongók előtt, hogy Annabelle Comes Home címen kell keresnünk a mozifilmet júniustól mozikban.

Az Annabelle Comes Home cselekményét szigorú titoktartás előzi meg, ám úgy tudni, hogy a hírhedt baba Warrenék otthonába kerül, amikor is a baba kiszemeli magának a család 10 éves kislányát, Judy-t, aki a tinédzser bébiszitter unokatestvérével és barátaival veszi fel a harcot Annabelle ellen.

James Wan rendező még 2013-ban indította útjára a Démonok között első részét, ami rövid időben belül univerzummá nőtte ki magát miután a rajongók és a kritikusok is elismerően nyilatkoztak az alkotásról. Ennek rendje és módja szerint 2016-ban jött is a folytatás belőle, azóta pedig több úgynevezett spin-offot megélt a franchise, az egyik ilyen mellékszálon futó filmszéria pont az Annabelle, de tavaly nyáron láttuk Az apácát is, ami az egyik leggyengébbre sikerült alkotás volt.

Bizakodva várjuk az Annabelle: A teremtés folytatását, hiszen a második rész várakozáson felül teljesített a mozik kasszái előtt, mind nézőszámban, mind kritikus szemmel, tehát minden okunk megvan bízni egy kiváló harmadik részben. Az Annabelle Comes Home amerikai bemutatója 2019. június 28-án lesz.

Total
7
Shares
Previous Article

Végre ízelítőt kaphatunk a Bosszúállók játékból?!

Next Article
Fekete Maszk

Újabb forgatási képek Ewan McGregor Fekete Maszk karakteréről

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!