Space Jam

Csak két év múlva jön a Space Jam 2., előbb érkezik a Godzilla vs. Kong és sok más Warner alkotás

A Warner Bros. módosította a 2020 májusára kitűzött Godzilla vs. Kong bemutatóját, így előbb láthatják a rajongók a nagy összecsapást.

A Warner Bros. módosította a 2020 májusára kitűzött Godzilla vs. Kong bemutatóját, így előbb láthatják a rajongók a nagy összecsapást.

Miután a Universal Pictures úgy döntött múlt héten, hogy a Halálos iramban 9. rész bemutatóját 2020. május 20-ára tolja, ezek után a Warner Bros. jobbnak látta elkerülni a Box Office összecsapást, s előrébb hozta a Godzilla vs. Kong premierét, aminek a rajongók örülhetnek leginkább, hiszen a filmet bő két hónappal, 2020. március 13-án fogják bemutatni a mozikban. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Adam Wingard irányítása alatt jelenleg is készül a folytatás, a Godzilla 2. – A szörnyek királya közvetlen folytatása, amire idén nyáron kerül sor. Godzilla és Kong ezzel az X-Men franchise egyik hősével, Channing Tatum Gambit-mozijával fog osztozkodni nyitóhétvégén, bár erre kevesen fogadnának, miután a Disney felvásárolta a Fox tulajdonában álló X-Meneket, így minden bizonnyal Godzilla és Kong egymással lesz elfoglalva március második hétvégéjén.

A stúdió ezzel együtt egy másik filmet, a Space Jam: Zűr az űrben folytatás premierét is bejelentette 2021. július 16-ára. A második részt hosszú ideje pletykálták már, de hivatalosan csak most kapott megerősítést, ugyanakkor arról is szó esett, hogy a háromszoros NBA bajnok, LeBron James főszerepet kap Bugs Bunny, Daffy Duck és Lola Bunny színészek oldalán. Michael Jordan világsztárt egy másik világsztár vált a filmben. Jordan utolsó másodpercekben győzelemre segítette Tune Squad csapatát az első részben, ami végül meggyőzte őt, hogy visszatérjen a Chicago Bulls klubcsapatába az NBA-ben.

Ezek mellett a Warner Bros. azt is bejelentette, hogy az Annabelle franchise harmadik részét már 2019. június 28-án láthatjuk a mozikban. A folytatásban visszatér Patrick Wilson és Vera Farmiga, míg a rendezői székben Gary Dauberman-t köszönthetjük, aki valamennyi Démonok között univerzum filmen dolgozott.

Godzilla

Total
1
Shares
Previous Article

Sapien Lorem Libero Augue Tincidunt

Next Article

Nagy dobásra készül a Microsoft? Akár már az E3-on bemutathatják a két új Xbox konzolt!

Related Posts