Image default
Filmek

Ismertették a Godzilla vs. Kong film cselekményét

Elkezdődött a Godzilla vs. Kong film forgatása, amihez most a Legendary stúdió egy hivatalos szinopszist is mellékelt.

A Legendary stúdió meglepő módon nem egy promóciós képpel jelentette be, hogy miről fog szólni a Godzilla vs. Kong című film, hanem rögtön a történettel ajándékozták meg a rajongókat, ami betudható annak is, hogy sok rajongó mai napig nem érti: miért kell összeereszteni Godzillát Konggal? Nos, erre most a stúdió részben válasszal szolgált.

Múlt héten már Adam Wingard rendező Instagram bejegyzéséből kiderült, hogy a héten Hawaii szigetén forgatni kezdik a szörnyuniverzum következő részét, ami közvetlen folytatása lesz a jövő májusban érkező Godzilla: A szörnyek királyának. A stúdió által kiadott szinopszisból túl sok információt nem kaptunk a folytatásról, de legalább picit közelebb kerültünk ahhoz, hogy miért harcol egymással a két szörny.

Abban az időben, amikor a szörnyek szaladgáltak a Földön, az emberiség jövőéjért Godzillát és Kongot harcba állítja, hiszen ők az élővilág két legerősebb teremtménye. Miközben a Monarch vállalat egy veszélyes küldetést indít az addig feltérképezetlen területre, hogy feltárja a Titánok ősi eredetét, egy emberi összeesküvés az élővilág eltörlésével fenyegetőzik, melyben a jók és a rosszak egyaránt odavesznek.

Azért valljuk be, sokkal nem kerültünk közelebb a megoldáshoz, de legalább már azt tisztázták, hogy emberi befolyás következtében fog harcolni egymással Godzilla és Kong, de hogy hogyan ér véget a film, azt nehéz megmondani. A Godzilla vs. Kong bemutatója 2020. május 22-én lesz az Egyesült Államokban.

Még több a témában...

Mutatjuk milyen lesz King Ghidorah a Godzilla: A szörnyek királya háromfejű titánja

Kévés Bence Mihály

Megjelent Godzilla a Godzilla: King of the Monsters forgatásán

Kévés Bence Mihály

Godzilla másik három óriásszörnnyel fog harcolni a Godzilla: King of the Monsters folytatásban

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább