Annabelle

Befutott az Annabelle 3. első előzetese!

Bemutatták a Démonok között univerzum Annabelle spin-off harmadik rész, az Annabelle Comes Home első előzetesét.

Bemutatták a Démonok között univerzum Annabelle spin-off harmadik rész, az Annabelle Comes Home első előzetesét.

A New Line Cinema stúdió végre bemutatta a nagyérdeműnek a Démonok között univerzum legújabb részének, az Annabelle 3. rész spin-off első trailerét, melyben visszatérnek a fő franchiseból Warrensék, Vera Farmiga és Patrick Wilson játékában. Ahogy már megszokhattuk az első két részben, úgy a harmadik részben is az események a titokzatos baba köré fókuszálnak, ami ezúttal már a legendás paranormális jelenségek nyomozására szakosodott Ed és Lorraine Warren birtokába kerül.

Az Annabelle Comes Home cselekményét szigorú titoktartás előzi meg, ám úgy tudni, hogy a hírhedt baba Warrenék otthonába kerül, amikor is a baba kiszemeli magának a család 10 éves kislányát, Judy-t, aki a tinédzser bébiszitter unokatestvérével és barátaival veszi fel a harcot Annabelle ellen.

James Wan rendező még 2013-ban indította útjára a Démonok között első részét, ami rövid időben belül univerzummá nőtte ki magát miután a rajongók és a kritikusok is elismerően nyilatkoztak az alkotásról. Ennek rendje és módja szerint 2016-ban jött is a folytatás belőle, azóta pedig több úgynevezett spin-offot megélt a franchise, az egyik ilyen mellékszálon futó filmszéria pont az Annabelle, de tavaly nyáron láttuk Az apácát is, ami az egyik leggyengébbre sikerült alkotás volt.

Bizakodva várjuk az Annabelle: A teremtés folytatását, hiszen a második rész várakozáson felül teljesített a mozik kasszái előtt, mind nézőszámban, mind kritikus szemmel, tehát minden okunk megvan bízni egy kiváló harmadik részben. Az Annabelle Comes Home amerikai bemutatója 2019. június 28-án lesz.

Total
48
Shares
Previous Article
Vasember

Ilyen lesz Vasember páncélja a Bosszúállók: Végjátékban

Next Article
Thanos

Még több akciófigurát kaptunk Thanos új fegyveréről, páncéljáról és a Végtelen Kesztyűről

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!