x
Close


Közelgő események

BREAKING Előzetesek

Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet – a második előzetes

Végre a Disney bemutatta a második előzetest a Rogue One: A Star Wars Story spinoff-hez.

  • Publishedaugusztus 12, 2016

Végre a Disney bemutatta a második előzetest a Rogue One: A Star Wars Story spinoff-hoz.

Az olimpiai hetet választotta a stúdió is, hogy bemutassa a második előzetest a filmhez – de megérte várni. Az előzetes sok-sok új részt tartogat, izgalmakkal teli jelenetek, és a trailer legvégén egy ismerős arc is feltűnik, akiért mindenki megőrül. Most már hivatalosan is elmondhatjuk, hogy ez nem az a trailer, amit a Star Wars: Celebration-on bemutattak, a rendezvényen egy „szolidabb” változat volt, mint a mostani.

Luke, én vagyok az apád!

Teljesen újravágták a filmet, és a trailer kilencven százaléka kizárólag  friss képeket mutat be – ezt estig lehet majd nézni, annyira jóra sikerült. Jyn Erso (Felicity Jones) és a Lázadók vannak főként a képernyőn, a szövetségüket hangsúlyozzák, ám a Birodalmi személyek is szép számmal jeleskednek az új képkockákban. Végre hivatalosan is bemutatkozott Darth Vader, és nem csak mendemonda a szereplése a mellékszálban. Pokolian klassz lett ez a trailer, bízunk benne, hogy a filmben sem kell csalódnunk majd, mert szegény Gareth Edwards kapott már hideget-meleget az elmúlt félévben.

rogue-one-trailer2

Egy biztos, pokolian jól néz ki a mozifilm a második előzetesben, hiba mentes, ezek után ember legyen a talpán, aki rá meri vágni, hogy baj van ezzel a filmmel. Jó, kicsit elfogultak vagyunk, mert még a legrosszabb filmből is lehet eszméletlen jó trailert vágni – erre külön cégek alakultak már az elmúlt években, akiknek egyetlen egy feladatuk van, az pedig a trailerek vágása -, de a most bemutatott kedvcsináló tényleg annyira jóra sikerült, hogy így is úgy is tetszeni fog a film a mozikban. Akkor pedig minek jajbékolni, parázni, a még kritikusok is szabadságra mehetnek, mert senki sem lesz kíváncsi az értékelésükre. Na, ez a film második ránézésre pontosan abban a kategóriába tartozik!

2016. december 15-én érkezik a következő Star Wars-film a mozikba.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.